torsdag 10 december 2009

Snyyni paljastui :)

Elikkäs... Toissa päivänä kun tulin illalla kotiin töistä, huomasin postilaatikossa postilapun... Paketti oli saapunut ja posti oli jo kiinni!! Pitkän yön ja päivän jälkeen sain haettua paketin kotiin...
Kotona sitten avaamaan. Laatikosta paljastui kaksi pakettia, kirja ja kortti... Ihana kirja!! Sattuu tosiaan löytymään kirjahyllystäni ruotiksi, mut se ei haittaa yhtään!! Saanpahan harjoitella näitä virkkaustermejä myös suomeksi :)Herkkujakin paketista löytyi... Pussillinen nalle hedelmäkarkkeja (eihän kukaan huomaa että pussi on kuvassa tyhjä??) ja suklaata. Nam. Suklaan säästän pahan päivän varalle :)

Lahjapaketit sitten... En ole tunnetusti luonteeltani sellainen, että pystyisin säästämän paketit jouluun, joten ei muuta kuin auki ;) Ensimmäisestä paketista löytyi vyyhti Adriafilin merinolankaa, seitinohutta lanka! Varmaan ihana huiviksi, pitää pistää mietintämyssyyn minkä ohjeen tähän valitsen... Myös pussillinen ihania nappeja löytyi!! Siitä toisesta paketista löytyi ihanat lapaset, 7 veikasta lapun mukaan, mutta taitaa olla itse värjättyä kun on vähän "täplikäs" toi pinta? Ihanat ne ovat kuitenkin ja sopivat kuin juuri minulle olisi tehdyt :DSuurkiitos sinulle Sny tästä kaudesta. On ollut tosi ihana saada sinulta paketteja. Joten iso hali ja rutistus sinulle Liinu!! Ihanaa joulun odotusaikaa myös sinulle!! Ja en ole arvannut yhtään kuka minun snyyni on ollut, ajattelin ihan jättää joulukuulle että selviää :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar