tisdag 29 januari 2013

Stickläger i Hunurijärvi april 2013

Äntligen är allt klart och jag kan berätta vad jag har planerat den senaste tiden... Jag, i egenskap av Garnstugan, kommer att ordna ett stickläger i Finland!!

Den 5-7.4.2013 ordnar vi en helg av total avkoppling, trevlig samvaro, massor med sticktid, tid att klappa garn, tid att umgås, tid att njuta!

Lägret ordnas i natursköna Hunurijärvi, i Härmä, som ligger ca 70 km söderut från Jakobstad. 
 
 


Vi inleder helgen med att tillsammans äta middag på fredagkväll. Hemåt startar vi efter lunch på söndag.

Vi inkvarterar oss i två vackra stugor invid sjön Hunurijärvi. Stugorna är högklassigt inredda, med öppen spis i allrummet, bastu med terass och fyra sovrum för två personer vardera.
 
Alla deltagare kommer att få en välkomstgåva vid ankomst :)

Pris för hela helgen, inklusive övernattning och mat (middag på fredag, furkost, lunch och middag på lördag, frukost och lunch på söndag), är 300 €. Det ryms med totalt 16 deltagare, samma antal deltagare behövs för att lägret ska kunna ordnas till utlovat pris. När du får veta att du har fått en plats, får du en faktura på 100 € som ska betalas inom en vecka. Resterande 200 € ska betalas en vecka innan lägret, d.v.s. senast 29.3.2013. 
Du anmäler dig till lägret genom att skicka ett mail till info@garnstugan.fi.

Varmt välkomna!!

Alla bilder är med tillstånd lånade från Hunurijärvis hemsida. Titta gärna in där och beundra de vackra vyerna!

4 kommentarer:

  1. Ser sååå trevligt ut, hoppas du får många deltagare. Hade jag haft möjlighet hade det varit trevligt att vara med. Lycka till!!

    SvaraRadera
  2. Zelda, mukaan mahtuu!! :) / Mikaela

    SvaraRadera