fredag 24 juni 2011

Midsommarfirande

Jag sitter här inne i det varma vardagsrummet och firar midsommar :) Maken sover ännu efter jobb i sista natt, sonen spelar på sitt rum och dottern är hos en kompis. Men jag är inte ensam, nej det är jag aldrig. En trognare vän få man leta efter. Hon värmer mina ben så skönt där hon ligger. (Bortse från den ever so fåniga minen, jag är inte gjord för att fotograferas...)
Jag har kommit en bra bit på min Holden shawlette, har stickat spetskantsmönstret en gång nu, har två kvar. Första nystanet Semilla har räckt så här långt! Otroligt!
Där ser ni också det jättefina armbandet som min goda vän Mary har gjort. Fick det igår, det är alldeles underbart vackert!! Matchar sjalen ;)
Sjalen passar också bra som täcke till en liten hund :)
E hon inte bedårande, min Vilma?! Hon är som min lilla bebis <3

5 kommentarer:

 1. oj, där kom lite gratis reklam också! Jag pärlar och eldar! Snart börja med maten... vi fortsätter i lugn takt!! :) Tack Mikka!!

  SvaraRadera
 2. Ser toppen ut! hund, å garn i rätt färg. Glad midsommar

  SvaraRadera
 3. Så skönt att sticka med en hund i knä:) Sjalen blir jätte fin! Glad midsommar!

  SvaraRadera
 4. Härlig färg på sjalgarnet. Gillade mönstret så det hamnade på min att-göra-lista. Så söt lilla Vilma är.

  SvaraRadera
 5. Meillä on vähän samanoloinen juhannus. Minäkin istun ja neulon, muu perhe nukkuu.
  Vilma on aivan yhtä suloinen kuten aina.... Meillä on molemmilla vauva, näköjään. Sandra ei päästä minua silmistään, nykyään hiippailee sänkyynkin nukkumaan, heti kun luulee ettei kukaan huomaa ;-)

  SvaraRadera