fredag 12 november 2010

JAG VANN, JAG VANN!!!!! + edit...

Vilken väckning! Knappt hade jag fått upp ögonen ordentligt innan jag läste mina meil... Ett av dem hade rubriken Grattis... JAG HAR VUNNIT 10 FLASKOR APOTEKARENS JULMUST!!!! Jag dansade runt i morgonrocken och ropade åt maken att jag vunnit, hans reaktion var först "jättekul", sen att jag måste lämna in en lottokupong idag, vinsten ligger på 6 miljoner €... :)  :)

Tusen tack kära Elin, jag ser så fram emot att få smaka denna must. Tack tack tack....... Hur är det de säger på Triss reklamen i svensk TV, plötsligt händer det... :) Blir en bra dag det här, det käner jag på mig <3

Edit... En timme senare, på väg till jobbet, kör jag in i en flock duvor... Resultatet är fjädrar kring lampan och höger lampa är sönder. Räkningen ligger på ca 2000 €... Dit for den turen, hade tydligen förbrukat min portion utav tur idag. Tacka vet jag försäkringsbolag! 

7 kommentarer:

 1. Ahh, sicken turgumma =) Grattis grattis! Vinsten är underbart god, nu slipper du åka till Happis & handla :o) Ha en forts BRA dag nu!

  SvaraRadera
 2. de va inte illa de

  SvaraRadera
 3. Sv: Hihi roligt att du blev så glad. Hoppas nu bara att det är okej för dem att skicka ända till Finland! Jag har mailat dem nu och inväntar svar. Det borde ju vara okej tycker jag.

  God Jul! ;)

  /Elin - Julbloggen

  SvaraRadera
 4. a)Onneksi olkoon!!
  b)äsh!!!!

  SvaraRadera
 5. Tur du inte hade julmusten med som kunde ha gått förlorat om flaskorna gått sönder.

  SvaraRadera
 6. Grattis till vinsten. Verkligen roligt fast jag är grön av avund! :)

  SvaraRadera