torsdag 23 september 2010

Att sy

Det är nog nästan så att jag inte pallar för att skriva idag... Min laptop har fått fnatt, backstegaren och enter fungerar inte, jag får nippran!! Får lov att föra in den på service...

Jag borde egentligen sova redan nu, men jag har varit i full gång ända sen jag kom hem kl 19. Fixade mat, tacos som dottern beställt, städade undan i köket, åt, packade inför morgondagens resa till Helsingfors... Utöver detta bestämde jag mig för att jag nu, idag, ska sy min stickpåse! Den som ska skickas iväg i september via stickpåsebytet på stickamera.se, ni vet... Sagt och gjort, symaskinen åkte fram.

Igår köpte jag tyget vid den lokala Marimekko-butiken. Det har vållat mig lite problem att hitta "det rätta" tyget, vet faktiskt inte om det här är "rätt" heller... Men jag gillar det! Tyget heter Auringonhattu. Detta tyg, i större version, är samma tyg på tavlan jag har i köket (dock i brunt...) Så föddes då denna påse, jag måste erkänna att jag är ganska nöjd! Jag och symaskinen brukar i regel inte var de bästa vänner, men nu gick det något så när... Jag hoppas att mottagaren inte är slöjdlärare och börjar syna alla sömmar, då får jag knappast godkänt ;) Vore perfekt om jag hade min overlocksmaskin igång nu också, nu syns ju all sömsmån så bra... Men men, jag är inte expert så jag hoppas denna duger!3 kommentarer:

 1. Den ser jättefin ut! Hoppas mottagaren blir glad, det hade jag blivit!
  Tänkte jag skulle sy min i helgen, en tendens att alltid skjuta allt till morgondagen, du vet....
  Kramizar

  SvaraRadera
 2. Ååh vilket fint tyg! Vilken lycka att ha en Marimekkobutik i närheten.

  SvaraRadera
 3. Nu har stickpåsen kommit hem!:-D
  Vi kom hem från stugan idag och då låg paketet i brevlådan.
  Tack snälla du för en ursnygg stickpåse i härligt tyg(med lite bonusgrejer i)!
  Den kommer att användas flitigt till något av stickprojekten.
  Vi ses på Sticklägret i Norr, det ska bli så roligt! :-) Kram

  SvaraRadera