onsdag 21 juli 2010

Now what??

Jag satte mig ner i soffan igår kväll efter att jag hade varit hurtig och städat och skurat... Tänkte jag skulle sticka lite innan jag gick i säng... Men jag hade inget att sticka! Ok, visst finns det WIP:s lite här och där, men inget kändes direkt lockande... Jag slötittade på tv en stund och gick och sova...

Jag satte mig nu i kväll ner i soffan efter mer städning och matlagning. Vi försökte oss på en omgång Afrikas stjärna, men det slutade med att barnen var och en klampade in på sitt rum... Varför? Ingen aning :) Nå, jag tänkte sticka några varv i stället... Men jag har fortfarande inget att sticka! Min kö på Ravelry är hur lång som helst, massor med garn kallar lockande på mig men jag vet helt enkelt inte vad jag ska sticka!! Ett par sockor fick jag klart i förrgår, så ingen sockstickning just nu tror jag... Har ni bra idéer på vad jag riktigt ska ta mig till???

3 kommentarer:

 1. Ajdå, det låter allvarligt! Och väldigt frustrerande när man hamnar i det där tillståndet!
  Kanske kan du pigga upp dig med lite tvåfärgsstickning, och nu är detta förstås sockor, men fina såna, de norska sockorna Jernverk:
  http://www.ravelry.com/patterns/library/sokkene-jernverk

  (Tyvärr kom vi förresten inte så långt norrut som till dig på vår Österbottentur häromsistens, kanske nästa gång...)

  SvaraRadera
 2. Huu, verkar vara en farlig åkomma. Hur skulle det vara med lite virkning som omväxling?
  KYH-projektet har nästan tagit knäcken på mig. Har ännu 15 projekt att slutföra och tiden rinner iväg. Fiffigt nog anmälde jag mig förstås till Finnkampsstickningen som börjar i tisdag under EM. Tur att det är semester. Även om vi inte skall klaga så har vi nog för varmt för att jag riktigt skall orka sticka! :)

  SvaraRadera
 3. Det är så frustrerande när det där händer! Ibland hjälper det att gräva runt i garnstashen tycker jag. Man klämmer och känner och minns något man tänkt sticka av något garn och så vips har man fått inspiration. (Oftast till något helt annat dock och allra oftast till något som kräver nya garninköp. Märkligt. :-P )

  SvaraRadera