torsdag 22 april 2010

Ny sjal på gång

Jag har satt upp maskor för en ny sjal, North Roë shawl (Rav.).

Fick bra hjälp från Ravelry, både med antal diagramupprepningar för att använda hela härvan Malabrigo Lace jag fick för inte så länge sen, och med att komma vidare i diagrammet efter att det tog tvärstop när jag skulle återgå till början på diagram 1. Av nån anledning fick jag inte ihop det, nu när jag vet hur det skulle vara, känns det lite pinsamt att jag inte fattade det :)Mal Lace är supermjukt, men det tovar ihop sig lite när jag blivit tvungen att repa upp flera gånger... Inget garn tål väl en sån behandling :)


Nu ska jag sticka några varv och sedan ska vi ställa till med bullbak. Den efterlängtade maken och en mycket saknad pappa kommer hem för gott i kväll. Ett halvt år med jobb i Kemi är förbi! Kan inte fatta att det redan har gått 6 månader sen han for iväg!!! Han har ju kommit hem varannan helg, lite lite... Ska bli konstigt att ha hem honom hela tiden :)


För er "långt nere" i Sverige, som visar upp vackra bilder på våren efter varann, så här såg det ut på min bakgård den 15 april...Idag har faktiskt vattnet gått in i jorden och snön har nästan smält... På detta ställe, vill säga. Det finns fortfarande drivor kvar... :(

3 kommentarer:

 1. Är ute på en slumpvandring i bloggvärlden och hamnade här via Medea.
  Här i Mälardalen snöar det just nu. Kung Bore är på sitt allra värsta bråkhumör :(
  Lycka till med sjalen!

  SvaraRadera
 2. Sjalen blir kanonfin i garnet du fick av mig.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Du har något att hämta på min blogg :)
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera