onsdag 11 mars 2009

Jag stickar nog ännu...

Blir lite glesare mellan inläggen här tycker jag... Tiden räcker inte alltid riktigt till, tyvärr har bloggandet tagit andra plats. Men jag läser alla bloggar varje dag i alla fall! :)

Jag stickar vidare, allt vad jag orkar. Min himmelsblå sjal åt mamma växer så sakteliga. Jag började med 299 maskor och efter varje rapport har jag 10 maskor mindre. Så ni kan ju tro att det tar sin tid. Men jag tror nog den kommer att bli bra sen då den är blött, blockad och bedårande! :D

För att varva med monsterstickningen började jag igår på ett par sockor åt mig själv. Jag stickar sk. syltasockor. Sylta har då inget med mat att göra utan sockorna "hasar" ihop sig i åsar och dalar... Har stickat första skaftet och hälen är påbörjad. Ska fota dem senare så kanske ni har lättare att förstå hur de riktigt ser ut..

Nu ska jag sticka några varv till och sen fara och sova. Fullspäckad dag i morgon igen... Go'natt!!

2 kommentarer:

 1. hej!
  Läste att du stickade på en skiraste sjalen. Jag stickade en sådan för några veckor sedan och den blev helt underbar. Om man inte vill ha en gigantisk sjal så kan man sätta upp 219 maskor istället, det gjorde jag och stickade med stickor 5.

  Ha det bra!
  Linnea

  SvaraRadera
 2. Linnea: Tack för din kommentar! :) Om jag minns rätt stickar jag med stickor nr 4,5, alt. 5. Jag tror inte jag ids repa upp den längre, den får bli så stor som den blir, garn har jag säkert så det räcker! Tror också den blir snygg sen då den är blockad... Bilder följer!

  SvaraRadera