torsdag 11 december 2008

Malabrigo?

Får lov att vända mig till er... Jag har stickat en mössa i Sarek, färgerna är brun-glå-röd... Nu vill jag sticka en halsduk som skulle matcha denna mössa... Problemet är nu vilket garn jag ska välja... Vill inte sticka i Sarek, det blir för mycket av samma. Har tänkt mig ett enfärgat garn som absolut inte sticks (jag är relativt känslig...). Jag har läst runt på andra bloggar och märkt att Malabrigo används mycket till halsdukar. Men det finns ju många olika sorter av det garnet att välja mellan! Så ni som har erfarenhet, vilket Malabrigo garn ska jag välja som är mjukt och skönt? Tacksam för svar :)

3 kommentarer:

 1. malabrigo worsted rekommenderar jag varmt! det är varmt och gosigt och som en dröm att sticka i, och det sticks inte alls!

  SvaraRadera
 2. Lillan: Tack för ditt svar! Jag var in på olika hemsidor för att se var jag kan beställa utav Malabrigo worsted som du rekommenderade... Garnkorgen var den enda som jag hittade som har garnet! Problemet är att färgerna inte stämmer riktigt... Borde vara en nyans i brunt. Kan du säga var du har köpt garnet? Så skulle jag ha det lite lättare att hitta det :)

  SvaraRadera
 3. Jag köpte sånt garn på Cinas garn i Sundsvall, men hon har ingen webshop än :( men hon ska visst fixa en så småningom men jag vet inte när.. annars finns ett annat jättehärligt mjukt garn här: http://garnharvan.se/index.php/cPath/237_239
  Miski från Mirasol, det har jag gjort en halsvärmare i och det är jättemjukt

  SvaraRadera