söndag 23 november 2008

SNY PALJASTUS + EDIT 25.11.2008

Det blir ett kort inlägg, bara på finska... Mitt sista hemlis paket har kommit!!

Eli perjantaina ennen kuin lähdettiin Tukholmaan ehdinkin käydä postissa hakemassa viimeisen paketin salaiselta ystävältäni :) Aikaa ei valitettavasti ollut enää kirjoittaa tästä...

Ihanaan joulunpunaiseen Marimekko laatikkoon oli ihanuudet kätketty... Paketissa oli jouluteetä, (kokeilen varmaan illalla), kaksi joulupukkitikkaria lapsille (tykkäsivät kovasti, kiitokset heidän puolesta!!), silmukkamerkkejä ihanissa väreissä, omatekoinen Läträyspussi (pussi tuo lähettäjän mukaan kesäisen tuoksun saunaan ja sen myös uskon :) Illalla kokeillaan...), monta huiviohjetta joista ystäväni jopa oli suomentanut ohjeen!! Siitä erikseen iso lämmin kiitos! Ja kakun kruunasi kaksi vyyhtiä joulunpunaista Kamenaa, aivan ihana väri!! Huviksi kyllä kudon, vielä pitää valita että minkä ohjeen mukaan... Nyt tällä hetkellä olen aivan poikki, matka verottaa... En kerta kaikkiaan jaksa nyt kuvata, lupaan kuvata viimeistään huomenna!! Mutta ISO KIITOS SINULLE YSTÄVÄNI!! Olet läpi syksyn ilahduttanut minua ihanien pakettian myötä... Harmi että on tämä "rinki" nyt ohi... Mutta tulen varmaan käymään blogisassi, joten törmäillään vielä netissä!

Eli ystäväni blogi löydät seruaavasta linkistä: http://matuni,vuodatus.net/

Tiistai: Vihdoinkin sain siirettyä kuvat kamerasta tietokoneelle... Eli tässä kuvia ihanasta paketista!

2 kommentarer:

  1. Heippa!
    Hienoa, jos oli mieluinen paketti. Sinulle oli kiva rakennella paketteja syksyn aikana. Jään odottelemaan, mihin huiviin päädyt! ;-)

    SvaraRadera
  2. Kiitos snyni, olet onnistunut tekemään lähetyksistäsi luxusta arjen harmauteen.

    SvaraRadera