tisdag 25 augusti 2015

Juthbackamarknaden 2015

I helgen som var det så dags, Juthbackamarknad! Redan på måndag eftermiddag började förberedelserna med att mäta ut alla de +700 försäljningsplatser som finns på området. På onsdag reste sig tält lite här och var, på torsdag var det full rulle genast från morgonen. Ingen försäljning är tillåten förrän fredag morgon.

Jag har gått, gått och återigen gått på marknaden hela helgen. Dels i jobb men även privat. Hade så jädra ont i benen på lördag kväll när jag damp ner i soffan här hemma. Borde ha haft på stegräknaren, hade galant kommit upp i 10 000 steg per dag, om inte mer.

Jag pratade med bekanta, insöp stämningen och njöt av det vackra vädret. Fyndade även en del ;)
Och mina fynd... Muminmuggen var den enda (!) jag såg på marknaden som hade lägre pris än i affären, köpte den utan att blinka. Att jag nu har två likadana gör inget ;) Garnet köpte jag av Ulla-Brittas broderier, ska bli sockor till mig själv.
Söta örhängen!

Lite ångrar jag mig att jag inte köpte skolplanschen nedan... Hade varit fin på vår köksvägg...
Ett år nu till nästa marknad, ska se om man kunde få en försäljningsplats då, har ju en hel del skrot man själv kunde sälja...

2 kommentarer:

  1. Toppen väder, behövdes inte mycket kläder. Väntar redan till nästa år få se då om du och vi nån plats får :) Du borde ha en form av"sparkpeed" om du skall orka allt detta med. Greta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det hade varit en god ide med en sparkcykel :) Vi ses!!

      Radera