söndag 16 november 2014

Handarbetsmässa!

Igår steg jag upp allt för tidigt, kl 03:15. Men vad gör man inte för att åka till Europas största handarbetsmässa i Tammerfors! ;)

Tyvärr hade jag inte en tanke på att fota på själva mässan, det finns lappar uppsatta om att man inte får fotografera utan utställarnas tillstånd, det blev bara två bilder tagna.

Vi hade på en stickblogg-grupp på facebook diskuterat att träffas på riktigt, vilket vi också gjorde! Detta tack vare Johanna som hade fixat med arrangören att flera bord i Café Riga var bokade åt oss en timme. Det var riktigt roligt att få ett ansikte till bloggaren!
Mina inköp då... Jag hade bestämt att jag inte skulle köpa garn, jag har så mycket hemma redan som jag vill sticka först, men en härva kunde jag inte motstå.

Köpte även ett grytunderlägg (det blir ju jul, måste ju ha ett rött underlägg då!), tomte-tändsticksask, en "täthetsram" och en ny nyckelring från Succaplocci, ljuvliga knapp-örhängen (röda naturligtvis), en julbok och en fin tavla.Mycket nöjd med dagen är jag! Fick även träffa två lägerdeltagare, om än det blev lite kort möte med Susanna... Airi strosade jag runt med en par timmar, så roligt att träffas igen! En fin dag är lagt i minnenas bank :)

3 kommentarer:

 1. Heips, olipa kiva nähdä face to face ja kaikkia kivaa olet löytänyt messuilta:)

  SvaraRadera
 2. Det var roligt att träffas! :)

  SvaraRadera
 3. Olipa kerrassaan mukavaa nähdä sinua jälleen :)
  Ja tuo lanka - on se vaan upeaa kuvassakin.

  SvaraRadera