lördag 29 mars 2014

Ginkgo

Ja, vad månne det är, en Ginkgo? Ingen aning, men oavsett ska jag sticka en sån :)


Garnet är det ljuvligaste ljuvliga Malabrigo Sock, här i färgen Lettuce. Garnet finns att köpa här, vem vet, kanske vi skulle ha en knit-along? Dvs. vi stickar fler samma sjal, men "tillsammans"?

7 kommentarer:

 1. Ginko är verkligen söt! jag har haft den på min kölista på ravelry i evigheter. men den får nog vänta ett tag till, eftersom jag redan har fler sjalar än vad jag använder:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns två olika varianter av en Ginkgo-sjal, den här som jag ska sticka såg jag först igår! Perfekt form tycker jag, som inte vill ha så djupa trekantiga sjalar ;)

   Radera
 2. Ginkgo är ett barrträd från kina som har blad. Och i nästan samma färg som du har valt. Sjalen kommer att bli jättefin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, tack för infon! Jag kunde ju ha googlat ordet, tänker jag nu ;)

   Radera
 3. När jag träffade min man hade en en Ginkgo som krukväxt, den var jättefin! Trädet är urgammalt och det görs en del naturmedicin av den. Nu blev jag förstås lite sugen på en sjal med det namnet... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Häftigt! Då måste du nog sticka dig en sån ;) Vi kan ju sticka tillsammans, starta vår egen knit-along :)

   Radera
 4. Behöver inte tillägga nåt om Ginko ser jag. :-) Men en nytto/örtväxt är det.

  Jag har tänkt gjort denna också ett tag, har garn som är grönt och passande och räcker (tror jag). Läste mönstret häromdan men förstod inte riktigt början!! :-P

  Mari G

  SvaraRadera