lördag 6 november 2010

Must-tävling

Via en blogg hittade jag denna härliga blogg. Julblogg, hur mysigt låter inte det? Jag kommer att återgå till denna blogg igen, den är hur mysig som helst!

Men för att återgå till tävlingen... Hon lottar ut fleeeeera flaskor julmust, dragningen är den 11.11.2010. Jag måste erkänna att jag aldrig smakat just denna must, men jag älskar julmust, och glögg också för den delen, så den här är säkert mer än god!
Bilden är lånad från hennes blogg...

2 kommentarer:

 1. Apoternes är den ABSOLUT BÄSTA & GODASTE julmusten som finns - jag lovar!! Vinner du inte så MÅSTE du testa den i a f =)
  Hur gick det med mössan du stickade på lägret, Stickfrossas Level2-mössan? Var det Heavens Hand? Jag är på G att sticka den i Cascade Heathers. Ngt tips & dela med dig om mössan? Kram Alexandra

  SvaraRadera
 2. Jag måste nog in på Coop när jag ska till Haparanda då hör jag... Must är ett must till jul, hehe...
  Jag stickade mössan, jo... Har helt glömt bort att blogga den, tack för påminnelsen ;) Min är stickad i Novita Jussi-garn, det stickas med stickor 4,5-5 mm om jag inte minns helt fel... Den blev onödigt hög, tyckte jag, i alla fall med det styva garnet som jag använde. Så en rapport mindre hade räckt. Cascade är ett garn som jag inte har testat ännu, har en härva i garnskåpet som jag fått nångång, men har inte stickat nåt utav det ännu. Men det verkar vara ett mycket kvalitativt garn, måste nog testa det ännu...

  Ha en skön fortsatt söndag! / Mikaela

  SvaraRadera