lördag 13 juni 2009

Inte Lucca Fino..........

Jag stickade provlapp med Lucca fino-garnet igår. Jag kom fram till att jag ska sticka storlek L med 4,5 mm stickor.... Men sen när jag kom hem, började jag tänka om... Jag tror jag vill ha en mer somrig kofta, så jag botaniserade runt mina garn en stund... Och beslöt mig för att ändra mig och sticka i Rowans Lenpur linen istället. Jag valde en härlig lime-färg, den heter Zest. Så jag provstickade igen och har nu börjat lite på mudden på bakstycket... Lite tveksam är jag, det kan hända att den blir för liten. Men jag stickar en bit för att sen avgöra om jag måste sticka L storleken också i det här garnet... På varv 2 i mönster 1 stötte jag genast på ett fel i mönstret. Det står att jag ska sticka kantmaskan, 1 avig (2 avig, 2 avig)... Vill inte ha så många aviga tror jag :D Nå, jag löste det och stickar lite som jag vill :)

Nu ska jag väcka barnen och packa matsäcken inför dagens fotbollsturnering som dottern har. Vi styr iväg mot Terjärv. Vi kommer att spela vid sportplan (om jag inte minns helt fel?! Hur många fotbollsplaner finns det i Terjärv?? :D) så om du inte har nåt för dig, och bor i trakterna, kanske vi håller vår egen lilla KIP-day?? För stickningen packar jag såklart med mig.........

1 kommentar:

  1. Hei!! Kiva kun bongailit blogissani ;-) Laitan sinulle lähiaikoina postia tulemaan, eikös osoitteesi ole siellä kaupan tiedoissa?

    SvaraRadera