onsdag 25 mars 2009

Päivän piristys!! + edit...

Voi että!! Kylläpä oli kivaa tulla tänään kotiin!! Koko tämä viikko on ollut masentava, ajatukset karkailee koko ajan... Pakkaamassa kun olen ollut mummoni talolla muistot valtavat mielen ja olen näin ollen ollut suht alla päin. Kotona en ole jaksanut kun pakolliset, kutominenkin on joku ilta jäänyt! No, kyllähän tämä tästä! Aina voi jotain positiivista tulla eteen, niin kuin tänään!!

Monestakin syystä olen tänään paremmalla tuulella... Ensin pääsin jo kl 13 töistä (näin tänään kun menin vahingossa jo klo 8 maanantaina töihin vaikka työt alkoi vasta klo 11). Sen jälkeen menin pikkuveljeni kanssa katsomaan heidän uutta taloa!! Eilen olivat kirjottaneet paperit ja saivat samalla avaimet... Kyllä oli veljellä hymy herkässä!! :) Kotiin kun ajelin nautin auringosta, on niin ihana kun vihdoinkin kevät tekee tuloaan (ei nyt muisteta sitä että on taas viikonlopuksi luvassa lunta...)! Kotona odotti villi koira, onnesta sekaisin kun tulin kotiin :) Ulos lenkille, postilaatikon kautta......... SIINÄHÄN SE OLI!!!!!!!!! Sny paketti!!! Hädin tuskin maltoin vielä lenkille mennä, mutta oli pakko kun Vilma suunnattomasti veti eteenpäin... Sisälle kun pääsin avasin paketin... Siis leuka loksahti alas!!! Aivan ihanan ihanan ihana paketti!!! Katsokaas nyt vaikka!!
Siis paketissa oli ensinnäkin oranssinvärinen pussukka, omiaan kutimelle (onkohan se edes sana?? Sanaa mitä haen on ruotsiksi stickning...)! Sisällä oli vielä pikku sydänpussukka, sisällä punainen Puiccomitta!! Ihanan värinen! Ja sitten suklaata! Varta vasten piti keittää kahvia että saisi nautti suklaasta omassa rauhassa :) Nam! Miten muuten tiesti että rakastan tulppaaneja!! Ihana tulppaani kortti oli joukossa myös... Ja mitä ihanin lanka vielä pussista löytyi!! Upean punainen Araucania vyyhti, 100 g!! Niin ihanaa että!! Pitää heti mennä Ravelryyn ja etsiä sopivaa kohdetta tähän... Oi voi, pakko ottaa suklaata että jaksaa kirjottaa vielä *ottaa palasen*Punainen väri on vaikea kuvata... Väri on vielä hieman tummempi, syvempi...


Siis tuhannet kiitokset rakas Sny tästä paketista!! Oli kerta kaikkiaan mahtava!!! Kiitos kiitos ja hali hali :D

...Edit... Samma på svenska :) Det är alltså mitt andra hemlispaket i det finska bytet som jag har fått!! Perfekt just denna vecka då allt känns motigt och tungt... Tack Sny!!

2 kommentarer: