söndag 25 januari 2009

Nya halsdukar

Jag har äntligen tagit mig tid att fota mina senaste halsdukar. Den bruna har jag ju nämnt tidigare här på bloggen men den gröna löskragen är ny...


Model: Novita vintern 2008

Garn: Novita Nalle, färg brun

Stickor : Knit pro 3 rundsticka

Åtgång: 144 g
Modell: Drops

Garn: Novita Mambo, färg mossgrön

Stickor: Knit pro nr 8 rundsticka

Åtgång: 160 g (inkl. knapparna)

Sen till nåt riktigt kul... Jag har i fredags startat mitt eget företag så inom kort (hoppas jag i alla fall) kommer jag att ha min egen internet garnshop!! Mer info följer...

4 kommentarer:

 1. Mitä mitä, ymmärsinköhän oikein??? Onnea joka tapauksessa! *odottaa lisätietoja malttamattomana*

  SvaraRadera
 2. SatuU: Kyllä se nettilankakauppa on syntymässä! :D Ihanan jännää on, huomenna eka edustaja tulee näyttämään ihania lankoja!! Odottele vain lisätietoja, niitä kyllä tulee :)

  SvaraRadera
 3. Hej Mikaela, tack för besöket. Jag inser att jag varit här förut och sett dina fina alster, men det var ett tag sen. Nu länkar jag så att jag hittar tillbaka. Jag har letat efter ett inlägg med dina plädar men hittar inget eller om dina mattor. Får man önska en bild på pläden? Det är så spännande och inspirerande att se andras alster. Eller har du en separat vävblogg?
  Må så gott, Viktoria
  ps.Spännande med en garnshop. Lycka till!! I "grannbyn" finns en kvinna vid namn Cornelia Hamilton som designar och säljer garner i butik och på nätet under namnet Hamilton Design. Kanske kan ge lite idéer.

  SvaraRadera
 4. Fin färg på din snygga löskrge !!

  SvaraRadera