onsdag 9 mars 2016

Plötsligt händer det!

Ganska precis för ett år sedan beställde jag hem garn för att sticka en Laneway.
Jag kom så långt att jag delade av för ärmarna och stickade kanske 20 cm efter det, sen satte jag undan stickningen då jag var rädd att den skulle vara för bred.För några veckor sedan, efter att jag fick min 3 color cashmere shawl färdig, tog jag fram klänningen/tunika igen, nu ska den bli färdig!

Och vet ni, nu är det nära! Jag ska sticka en halv ficka, sy ihop hålen under ärmarna, fästa trådarna och blocka den, sen är den färdig! Helt otroligt! Den kommer att bli ganska lång så jag kan använda den som klänning, med underkjol då i och med att Fabel sticks mot huden ;)
Så, ibland överraskar jag mig själv och får snart en stickad klänning, wohooo!!


4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hur gick den sen? Jag hoppas du blev nöjd med klänningen för den ser verkligen fin ut! Har du eventuellt ändrat lite på mönstret när det gäller halshålet och ärmarna? Veera gör lite väl stora halshål och smala ärmar tycker jag, som endast sett på bilderna och aldrig stickat efter nåt mönster än. Hennes tröja True friend lockar mig och kanske den blir av nån gång.
  Mikaela

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, blev nog inte riktigt nöjd... Det var ju tänkt att bli mer av en tunika men den hänger ut sig så det blev en knälång klänning. Jag använde Fabel men borde ha valt ett garn med mer "stuns" i. Är illa rädd att den inte kommer att bli använd :( Jag ska sätta upp till en Breathins Space av Veera som näst :)

   Radera