onsdag 28 januari 2015

Garnstugan

För 6 år sedan hade jag precis grundat Garnstugan, planeringen för webshopen var i full gång. Det skulle komma att dröja 6 månader innan jag i juni kunde öppna shopen.
Genom Garnstugan har jag fått utlopp för min kreativitet, jag har fått hålla kurser och workshops, jag har farit runt med bilen fullpackad med garn och hållit garnpartyn, jag har deltagit i läger, jag har träffat härliga människor jag inte skulle ha träffat annars och jag har fått massor med nya härliga vänner. För 6 år sedan såg mitt liv helt annorlunda ut än  vad det gör idag dock...
Jag arbetar, som ni vet, sen ett år på Stiftelsen Juthbacka. Detta är ett jobb som jag stortrivs med, älskar att gå till jobbet varenda dag, längtar till måndag! Jag har satt, och tänker sätta, ner min själ i det jobbet, vill satsa 100 % på jobbet. Detta gör att Garnstugan blir lidande...
Jag har inte längre den tid och ork det krävs att driva webshopen. Jag borde sätta ner tid på att gå igång en ordentlig marknadsföring, borde synas mer, borde beställa in mer garn och stickor. Borde satsa, helt enkelt, och det har jag inte kapacitet till. Så. Jag kommer att stänga ner webshopen 28.2.2015. Igår satte jag igång rean, minst -30-50 % på utvalda produkter. Varmt välkomna för att fylla på era garnlager innan jag stänger dörren och tackar för mig.
Har DU tiden och orken som jag kanske saknar? Skulle du vilja driva en garnwebshop? Då kan du köpa Garnstugan, bara att kontakta mig ;)


3 kommentarer:

 1. Oj oj om bara tiden sku vara paslig just nu för mig! Drömmer lite om en egen webshop! men är epävarma om hur det skulle funka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan ju börja i liten skala för att sakta bygga upp, efter vad du hinner med! Du hittar min tfn nr på hemsidan, bara att ringa om du vill fundera vidare!

   Radera
 2. Så tråkigt med Garnstugan! Men det känns också som att du verkligen trivs på Juthbacka :) Kram!

  SvaraRadera