måndag 20 oktober 2014

Oktober så här långt

Vi är mer än halvvägs in i oktober redan, kan inte förstå vart tiden flyger! Redan nästa helg, mindre än två veckor alltså, då är det sticklägerdags! Som jag har väntat, ända sedan i somras! Oktober har varit innehållsrik så här långt, både trevliga och mindre trevliga saker har hänt.

I början av månaden fyllde jag 40 år. Detta firade jag på Juthbacka. En mycket trevlig dag/kväll blev det!
Jag stickade ett par halvvantar åt mig själv och skrev samtidigt ner hur jag gjorde. Detta blev till Elise, ett gratismönster du kan ladda ner från Ravelry!
Jag fick en underbar födelsedagspresent/bytespresent utav kära sticksystern Lisa. Så himla fint! Supersoften ska bli en sjal, ska ju snart på Veera Välimäkis sjalkurs :) Tack än en gång!!

Jag har varit på begravning. Makens mormor somnade in efter 96 år på jorden. En fin hyllning till Leena-mommo. Vårt blomarrangemang var så fint! Tänk att det kunde bli så rätt bara för att jag beställde vita rosor och prärieklocka!
Jag har planerat lägerstickningar. Detta är Visjö-garn. Utöver dessa två härvor finns det ännu tre olivgröna, en gul, en vit och en karamell. Detta ska bli en kofta är det tänkt. Jag har inte ännu hittat mönstret med stort M, men om det blir en flerfärgstickad kofta alltigenom så är Gråsparv en god kandidat. Har du tips på en fin kofta?
Jag har också stickat under en föreläsning. Sockan är numera klar, den andra påbörjade jag genast. Inget SSS (Second Sock Syndrome) här inte  ;)


1 kommentar:

  1. Samma här! Den här hösten har bara rusat iväg!
    Men bra, för nu ses vi snart...längtar :)
    /Ann-Britt

    SvaraRadera