fredag 12 oktober 2012

Firandet fortsätter

Ja, så känns det i alla fall! Mitt andra paket utav min hemliga vän, SNY, har kommit idag!! Första jag sa, jaa, jag pratade faktiskt för mig själv, när jag öppnade paketet var: Wow, Madelintosh!!

Enastående, underbart! En sån färg! Precis jag :) Fullträff. Jag börjar misstänka att du känner mig bättre än du medgett, kära sny ;)
I paketet fanns även mönstret till Holden Shawlette. En sån har jag faktiskt stickat för nåt år sen, i grönt Semilla. Jättefint mönster!

I paketet fanns ännu servetter och ljus och choklad. Jag är mycket imponerad av de kort du hittat att skicka åt mig, sny, dom är jättefina, så även detta!

Tusen, tusen tack för ett underbart paket!!


6 kommentarer:

 1. Kyllä tuo sun snyn on pakko tietää susta enemmän kuin olet ilmottautuessas kertonu itsestäsi.. Tuossa paketissahan on kaikki niin sinua!!m
  Ihana paketti kertakaikkiaan!

  SvaraRadera
 2. En ole selvännäkijä, en edes oikein hyvä salainen ystävä, kun en vaivautunut tutkimaan blogihistoriaasi huivimallin osalta. Onneksi Ravelry on tulvillaan muitakin ihania malleja. Minustakin tuo Holden Shawlette on kaunis malli, tulostin ohjeen itsellenikin. Kiva, kun onnistuin ilahduttamaan sinua.

  t. SNY

  SvaraRadera
 3. Oi, eihän se mitään haittaa ettet huomannut et olen jo neulonut kyseisen huivin :) Ja niinkuin sanoit, niitä ohjeitahan löytyy vaikka kuinka paljon Ravelrysta! Äkkiä vain kun saisin nyt tekeillä oleva huivi puikoilta niin tämä lanka on seuraavassa jonossa! Tai sitten se punainen lanka jonka sain syyskuussa, tarttis toiset lapaset ;) / Mikaela

  SvaraRadera
 4. Upeanvärinen lanka, tuosta saa vaikka mitä kaunista :)

  SvaraRadera