fredag 26 augusti 2011

Redo för hösten

Det var länge sen jag först kom i kontakt med detta mönster, närmare bestämt i oktober 2010. På sticklägret stickade Ulrika denna kjol, har för mig att även Therese skulle sticka den... Men det skulle hinna bli vår innan jag satte upp maskorna för min egen Carnaby. Och nu är det helt färdig!

Den har legat till sig hela sommaren i väntan på knappar och att nån skulle fästa alla trådar. En höstlik morgon med regn som idag passade det perfekt att göra detta... Tog mig ca 15 minuter totalt ;) Resultatet är en kjol som jag älskar!!! Och det bästa av allt, den passar perfekt! Jag var rädd att den skulle vara för liten men icke :) Bilderna är totalkassa, I know, jag måste göra nåt åt min kamerasituation... Har dock för mig att de dåliga bilderna mer beror på en dålig fotograf ;) Men är man ensam hemma och vill blogga kjolen NU, då får man helt enkelt gilla läget :)


Mönster: Carnaby
Stickor: Knit pro 4 mm
Åtgång: 272 g (inkl. knapparna)
Knappar: 6 st ljuvligt gröna knappar fyndade på loppis


Ps. Ingen ser väl fläckarna på skåpdörren? Inte heller behöver vi bry oss om tvättställningen som skymtar i bild lite nu som då ;)

4 kommentarer:

  1. Jamenvisst, den är superfin!!

    SvaraRadera
  2. Kyllä siitä tuli hyvännäköinen!!

    SvaraRadera
  3. Jättefin! Riktigt trevligt med stickad kjol! Jag blev själv sugen på den när Ulrika stickade på den i Övertorneå, men jag har inte kommit så långt... Kram!

    SvaraRadera