lördag 26 februari 2011

Effektivitetens höjdpunkt

Inte illa för en dags jobb, om ni frågar mig... Jag har varit hypereffektiv känns det som. Fått gjort en massa som jag bara har tänkt att jag ska göra nån gång, sen, senare, inte just nu... Vi har tex ända fram till nån gång förra veckan haft julkransen på dörren, med skylten god jul och allt... Tills grannen kom hit en sväng och tog in kransen och skrattade och sa att kanske jul är över... Visst, kransen la jag i tvättrummet, där har den nu då barrat i över en vecka. Nu är den väck, plus alla tusentals barr som ramlade av innan jag fick klippt, med tång, bort stommen som jag tänker återanvända...

Gardiner har jag bytt i vardagsrummet och sovrummet, skönt med lite ljusare gardiner, känns genast lite vårigare. Soffan fick en omgång också, jag kastade ut alla kuddar i morse och dammsög sen hela soffan... Fräscht så det förslår.

Plättar har vi precis ätit, gott. Det är nog den maträtt jag saknar mest efter att jag började med LCHF-dieten. Men nu och då får jag äta plättar, för det har jag bestämt :)

Sen till det väsentliga... Stickning... Jag fick Traveing woman sjalen färdig. Jag var rädd att garnet skulle ta slut så igår rev jag upp en halv rapport och avslutade sjalen lite tidigare än jag menat. Den ska nu blockas.

Lilla koftan är också färdig, minus blockning. Sen ska den skickas iväg till Holland. Blev lite besviken på knapputbudet här i stan, inga limegröna knappar så lång ögat kan nå. Men de här duger...
Sockorna som var med till Lanzarote är nu också helt färdiga. Garnet fick jag utav härliga Thérese efter sticklägret i Övertorneå. Vi var till en Ika, hon och jag, och letade efter Järbos sockgarn men hittade inga... Sen går hon och köper två nystan och skickar till mig, kärlek <3 En härlig färgsättning på detta garnet tycker jag. Mönstret är ett hopkok av sånt jag gillar. Vriden resår, slätstickad socka i övrigt + en häftig häl. Sockorna heter Thérese, tycker det är mer än lämpligt. 


4 kommentarer:

 1. men jisses va effektiv du har varit...kan du inte skicka lite håtåt oxå? :D

  SvaraRadera
 2. Vilken läcker färg på sjalen! Och koftan blev ju jättebra. :D

  SvaraRadera
 3. men jisses, har du inte varit på semester? Är det inte kladdigt att sticka i den värmen? Både sjal, kofta och sockar är väldigt fina med härliga färger.

  SvaraRadera
 4. Jo, visst har det varit semester :) På resan har jag stickat sockorna och fram till spetsen på sjalen, det övriga först här hemma... Men det var inte så hett på Lanzarote, när det var varmt låg stickningen nerpackad :)

  SvaraRadera