torsdag 2 september 2010

Fa fa fa socks

Jag började i går morse, genast när sockskörden började... Ok, jag hann inte med mer än sätta upp alla maskor, men ändå :) I går kväll stickade jag de cm som krävdes innan flätmönstret börjar... Verkar som om jag var för trött, jag fick helt enkelt inte till det... I morse la jag ut en fråga på stickamera för att se om det fanns nån fiffig lösning på flätan... Men inget svar ännu, så jag tog fram mönstret igen, läste och förstod! Bevisar igen en gång att man ska inte göra nåt när man är för trött... Garnet jag stickar med är det underbara Colinette som jag fick som vinst efter fotbolls-stickningen, stickor nr 2.5, Knit pro självfallet :D

Mönstert är septembers mönster på stickamera.se...3 kommentarer:

 1. Och det är en så go känsla när man plötsligt FÖRSTÅR vad det står och maskantalet stämmer och det bara blir rätt! Inträffar oftare när man är utvilad och mätt än trött och hungrig, har jag märkt... :-)

  SvaraRadera
 2. Åååh, du har BÖRJAT.. jag har ju fått för mig att jag inte får påbörja nåt nytt förrän jag avslutat det pågående. Och ÄNDÅ håller jag på med en pippitröja OCH en sjal. Ja kära nån, men dessa sockor SKA jag göra.

  SvaraRadera
 3. De sockorna ska jag också sticka. Snygg färg.
  Du har fått en utmärkelse av mig.

  SvaraRadera