torsdag 1 juli 2010

This & that

Nyss hemkommen från stickcafé i Kokkola :) Härligt att kunna sätta sig ner och sticka/prata en par timmar så här en vardag! Stället vi träffades på är underbart, Våffelcaféet bjuder på de godaste våfflor man kan tänka sig! Som tur var regnade det inte och vi satt där ute och injöt av vädret (som hade kunnat vara nån grader varmare)... Jag stickade på min Buttercup, har nu kommit ca 15 cm nedanför ärmhålen... Jag har provat flera gånger nu och tror att jag får en tröja som kommer att passa. Jag stickar storlek S, kommer dock inte att öka till så många maskor innan fållen som storleken kräver, tror jag kör min egen variant, får lov att prova mig fram för att få den att passa.

I måndags greppade jag virknålen när jag stod med garnstugan på vårt måndagstorg. En hel ruta/blomma fick jag virkat... Jag hittade ett så vackert mönster på en blogg, African flower, och blev helt enkelt tvungen att leta fram mina Catania nystan för att virka mig ett kuddfordral... Jag har virkat totalt 5 blommor nu, återstår alltså en del...

Ja, icke att förglömma! Jag fick mitt paket i Garn & choklad bytet i förra veckan!! Jag fick totalt 7 nystan Drops Muskat, 3 st ljusblå, 3 st ljusrosa och 1 st orange plus två chokladplattor. Den ena plattan är redan uppäten, den var jättegod! Så tack igen för paketet Lotta!

Tyvärr har jag inga bilder att visa er på nåt av detta ovan... Maken åkte iväg med dottern på fotbollsturnering till Piteå och de tog kameran med sig. Sonen, han åkte också iväg på fotbollshelg i Vasa och hemma ensam är lilla jag! Ensam och ensam, jag har ju alltid min kompis Vilma :D Hon vill förresten ut på kvällspromenad nu så ha en fortsatt god kväll, mina vänner!!

2 kommentarer:

  1. Olipa kiva nähdä taas! Terkkuja ja rapsutuksia Vilmalle!

    SvaraRadera
  2. Hej Mikaela, du gissade närmast i min tävling och har vunnit ett armband! Kika på de armband jag har lagt ut i bloggen, fråga om du har undringar och maila mig sedan din adress så skickar jag det armband du valt, till dig.
    Kram och grattis
    Mia snitsatstickat

    SvaraRadera