torsdag 27 maj 2010

Ledigt och loppis

Jag får idag njuta av en ledig dag. Det händer sällan att jag är ledig mitt i veckan då jag oftast inte arbetat på helgerna. Men inkommande helg ska jag jobba, så då tog jag ledigt i dag i stället :)

Jag for en sväng till loppiset här i stan, trots att jag sist jag var dit blev mycket besviken... Utbudet är snävt, det finns baby- och barnkläder, antika möbler, nya varor såsom tvättmedel, gravljus, plastblommor, arbetshandskar, läsglasögon, you name it osv. Inget som intresserar mig så där värst, om man säger så... Idag fyndade jag till och med en sak! Ett nysytt hobbyförkläde!! Riktigt häftigt tycker jag :) Vet inte när jag ska använda det, men det var en bisak :) 5 st dragkedjor köpte jag också inför kommande syplaner... Billigt vet jag inte om det var då jag betalade 1,80 för dem... En sväng hann jag via en handelsträdgård också, fick äntligen köpt min Mårbacka-pelargon!

Nu blir det stickning i soffan eller på terassen, måste se om det blåser kallt... Ska börja på sjalen Daybreak, jag fick mönstret som gåva i en RAK-grupp på Ravelry igår! Så ha en bra dag!!
Förresten, i mitt inlägg om filten kom en fråga på dess storlek... Filten mäter ca 80 cm * 60 cm :)

3 kommentarer:

 1. Ja, det är kul att gå på loppis. Ibland kan man fynda, ibland inte. Har dock aldrig hittat något stickgarn på loppis, men det kanske finns ibland :) Ska bli spännande att se din sjal Daybreak framöver.

  SvaraRadera
 2. Hemlig ravelrer...1 juni 2010 21:53

  Hej! Det här är din hemlig ravelry vän! Kul att vara din par. Sorry en osaa kauhean hyvin ruotsia :D

  SvaraRadera
 3. Terve Oi sinä salainen!! :D Ihan hyvin tuo meni, ruotsiksikin! Ja saapi kysyä jos on jotain epäselvää!! Ihana tämä vaihto, itsekin kävin vakoilemassa oman parin blogia ja rav-sivua... :D / Mikaela

  SvaraRadera