söndag 28 februari 2010

Blocking Ishbel

I morse, medan ishockey-reprisen dundrade i tv:n, kröp jag runt på alla fyra och blockade Ishbel.

Vissa kan kalla detta svetstråd - jag kallar det blocking wires ;)Så med hjälp av tråden fick jag rel. lätt spänt ut alla uddar. Konstaterade dock att jag får nog lov att nåla också, annars blir den inte så stor som jag vill.

Annars hittade jag en till negativ grej angående Delight... När jag blötte sjalen blev ytan alldeles luddig... Ångrar att jag stickade Ishbel i detta garn, får lov att snabbt sticka en till i ett lämpligare garn. Har nån förresten stickat denna i Rowans Kidsilk? Jag har två nystan i garnskåpet, månne de skulle räcka till åtminstone den lilla sjalen??
6 kommentarer:

 1. Så fin den blev!! Var den svår att sticka? Drar mig lite för att sätta igång eftersom mönstret är på engelska...
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren på min Damson!
  Vad fin din Ishbel blev, det är ett av projekten som ligger och väntar för mig. Har köpt mönstret men började med Damson. Dom två är ganska lika i uppbyggnad, förutom att Damson har två linjer med mitt-ökningar.

  Jag hade tänkt sticka min Ishbel i Delight. Kanske ska tänka om nu! Vill nog inte ha en luddig Ishbel. :)

  SvaraRadera
 3. Ishbel är ju en riktig gladstickning. Någon gång ska jag sticka en stor också även om jag sällan använder sjal. *får nog tänka om*
  Mina sockar är Spring Forward. I inlägget jag länkar till finns länk till mönstret. =)

  SvaraRadera
 4. Supersnygg! Det här sjalmönstret har jag missat tidigare, inser att det skulle vara perfekt för ett av de sjalgarner jag nyligen skaffat mig! Måste köpa mig ett mönster snarast =)
  H: Mia

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig sjal och vilket jobb det måste ha varit

  SvaraRadera