tisdag 26 januari 2010

Award!

Av Annika har jag fått denna award!! Tack så mycket snälla du!Med utmärkelsen följer att jag ska:

•kopiera awarden till min blogg
•länka till personen som gett mig awarden
•berätta sju intressanta fakta om mig själv
•Välj sju andra bloggar att ge awarden till
•länka till deras bloggar
•lämna en kommentar i deras blogg med information om att du gett dem en award.Så här följer 7 sanningar om min själv:


1. Jag har två yngre bröder, den yngre av dem är 12 år yngre än mig. Jag har varit som en extra mamma åt honom i många lägen, han till och med kallade mig mamma en tur :) Ännu idag har vi en mycket speciell relation, han är för gullig min lillebror!! (Ok, båda är nog gulliga, men M är nåt speciellt...:) )

2. Jag drömmer om att öppna garnaffär/handarbetsaffär...

3. Jag saknar min handarbetande mormor... Ingen överraskning kanske, men det är förvånande tufft emellanåt... När jag hade vävt 10 meter linnehanddukstyg med linne som jag ärvde efter henne, då fällde jag en tår att jag inte kunde visa henne hur fina handdukarna blev...
4. Jag blev blixtförälskad i min make när jag såg honom första gången. Han hade inte ens sagt hej, förrän jag visste att he´s the ONE!!

5. Jag har lovat mig själv att hädanefter alltid sticka provlapp när jag börjar på nåt projekt... Detta efter att ha fått riva upp många plagg, alternativt att de ligger oanvända i skåpet...

6. Jag var tills för ca 5 år sedan livrädd för hundar. Min egen gosehund har avhjälpt detta, hon är underbar!

7. Jag älskar att tvätta kläder, men avskyr att vika tvätt och sätta in i skåpen... Trots detta vill jag göra det själv i alla fall så att det blir "rätt" gjort :)


Jag sänder inte i detta nu denna award vidare, ni är så många som har insprirerande och vackra bloggar!! Så alla ni som tittar in hit till mig - var så vänliga och ta för er!!2 kommentarer:

  1. Todennäköisesti isoäitisi tietää kyllä. :) Yritän täällä juuri skarpata itseäni, että menisin tyhjentämään pyykkitelineen!!

    SvaraRadera
  2. -24 gader! måste vara perfekt stickväder...inomhus:-) Ha en skön helg!

    SvaraRadera