torsdag 24 december 2009

Julfrid

Skinkan är stekt och griljerad, lådorna väntar i kylskåpet. Kavring och jullimpa samsas i brödskåpet. Musten står på rad i kylsåpet och choklad finns i skålar på borden. Granen står så grön och grann i stugan... Med andra ord, DET ÄR JUL!! Vilma blev helt uppspelt över sin julklapp i morse. Hon nafsade, bet, snusade och slog med tassen för att få upp paketet. Dottern fick hjälpa till för att få upp paketet. Efter detta visade Vilma mycket stort intresse för de övriga julklapparna under granen :) Dottern kunde inte vänta till kvällen utan ville dela ut sina julklappar till oss nu redan. Förväntan lyste i hennes ögon när jag öppnade hennes mjuka paket till mig, ett nystan Huopanen mix i bruna nyanser, hon vet vad mamma vill ha ;) Ska bli en pannlapp, kom vi fram till.

Nu ska jag påbörja Sill á la Russe, sätta upp en kastrull julgröt och sen väntar julbastun.

(Min jultomtesamling utökades med en tomte till igår... En tomte med skidor fanns i grannarnas paket, tack för det!! Jag älskar mina Aarikka-tomtar :) )JAG ÖNSKAR ER ALLA EN FRIDFULL JUL FULL MED MÅNGA MJUKA PAKET!!

6 kommentarer:

 1. Ihanaa Joulunaikaa Sinulle ja koko perheellesi!!!

  SvaraRadera
 2. God jul och tack för snabb service med paketet =) Det var framme dagen efter att du postat det, så nu väntar jag på julklappsöppningen så jag ska kunna börja sticka =)
  H: Mia

  SvaraRadera
 3. Tack Mikaela och God Jul för dig också! Tack för paketen, min snälla sny, jag tycker jättemycket om det röda garn du gav mig :)
  Jag skickade dig en friend request i ravelry, men jag inte vet om du verkligen användar ravelry..

  SvaraRadera
 4. Hyvää ja rentouttavaa joulunjatkoa! Vilmalle terkkuja!

  SvaraRadera
 5. Olen toivottomasti myöhässä toivotuksineni, joten toivotan hyvää joulun ajan jatkoa ja ennen kaikkea hyvää uutta vuotta! :D

  SvaraRadera