torsdag 24 september 2009

YES, YES, YES!!

Vilken härlig dag det har varit så här långt idag!!

Vaknade upp till en kylig men annars solig och vacker morgon. Härlig promenad ut med Vilma, hon tycker så om att gå i skogen bland alla löv som prasslar :)

Klockan halv tolv hade jag tid till lungpolikliniken vid det gamla sjukhuset i Jakobstad. En otroligt vacker byggnad, väldigt vackert restaurerad. Jag hade alltså tid till allergitestet idag... I början av juli var jag till läkaren, nu var det alltså dags...En sköterska (en halv timme försenad) bad mig komma in i ett rum... Hon lade en tejpbit på min högra arm, numrerad från 1-8. Totalt 16 droppar med olika ämnen droppade hon ut varefter hon pickade i vart och ett av dropparna. Tjugo minuter senare skulle läkaren avläsa reslutatet... Jag satt spänt och tittade på dropp nummer 11, den som skulle visa om jag är allergisk mot hundar... MEN JAG REAGERADE INTE PÅ HUND!!!!! Jag nästan började gråta av lättnad (fastän jag hela tiden "vetat" att det inte är Vilma jag är allergisk mot) när det blev bekräftat av läkaren. Jag har alltså hösnuva, reagerade på ängsvingel, timotej och ängsgröe. Med medicinering ska nästa sommar bli lättare än den som gått...


Ikväll ska jag på stickträff till Kokkola... Jag hade menat lämna den, men efter att en av kvinnorna som brukar delta på träffen, gjort en stor garnbeställning, bestämde jag mig för att packa hennes varor och åka iväg på träffen... Blir enklast så :) Och trevligt blir det ju alla gånger!

Så kommer KM hem från sin jobbresa idag. Han har varit borta sen i tisdags. Vi har alltså fått öva oss lite inför vintern då han kommer att vara borta i 2 veckor åt gången... Hur det ska gå, jag det vete fåglarna!! Men... vi har ju inga andra val så...

Nu ska jag koka mig en kopp kaffe och njuta över de goda beskedens dag :D

1 kommentar:

  1. Jess!! Sain upouuden koneeni toimimaan ja olet eka jolle kommentoin. Ihana asia ettet ole Vilmalle allerginen, ihan niin kuin eilen sanoin. Tosi kivaa että jaksoit tulla!! Mukavaa viikonvaihdetta teille koko perheelle!!

    SvaraRadera