fredag 21 augusti 2009

Stickcafé!!

I går var en alltigenom bra dag. Efter jobbet åkte jag iväg för att träffa KM vid en av stadens bilaffärer. Två bilar mot en, eftersom KM nu åker iväg mot Kemi och 7 månaders jobb, behöver vi inte två bilar. Så nu står en nyare, mindre körd med, på gården.

Efter det åkte jag snabbt som ögat mot Kokkola och stickträff med Keskipohjanmaan neuleustävät. Vi träffades vid biblioteket där det på samma gång ordnades en Sukkashow (Sockshow). Massa sockor fanns att titta på, plus vi glada stickerskor i en ring mitt på golvet :) Vi hade, som alltid, jättekul!! Tacksam var jag då jag fick hjälp med att förstå Swallowtail mönstret, nu har jag kommit en bit på väg!!! Ett stort tack till SatuU för hjälpen! HALI!!

En tunika i Novitas höstnyhet Puro är också på stickorna. Ett underbart yllegarn i melerade färger, är så härligt att sticka med! Och så är det så spännande att dra fram tråden ur nystanet, vilken färg kommer det nu??

Bilder på båda lovas senare i kväll. Nu måsta jag göra mig klar för jobbet, ska åka iväg om en halv timme. Före det ska Vilma ut på sin morgonpromenad. Ha en bra fredag!!

2 kommentarer:

 1. Olepas hyvä vaan, kiva kun pystyin auttamaan....hali takaisin!! Kiva kun pääsit tulemaan tapaamiseen!

  Onnea uudelle autolle, kyllä sinun nyt kelpaa ;-)

  Minäkin tykkään noista vaihtuvavärisistä langoista, ei millään malttaisi lopettaa, kun pitää katsoa, millainen se seuraava raita on....ja hullu kun on, niin neuloo puolen yötä...vielä tämä väri niin sitten....heh!

  SvaraRadera
 2. Stickcafé är så roligt. Jag var i tisdags här på vårt lokala.
  Grattis till den nya bilen och en riktigt skön helg för dig med.

  SvaraRadera