tisdag 2 juni 2009

Drömmarnas uppfyllelse!

Jag har tårar i ögonen när jag skriver det här... Jag har drömt så länge, planerat och funderat... Drömt om min egen webshop... Jag grundade företaget redan i början av året, men efter att mormor gick bort, stannade allt upp för en stund. Ifjol då jag hade bokat in de första mötena ang. företaget, då gick svärmor bort... Men nu, nu kan jag äntligen skriva att allt är klart!!! För cirka 20 minuter sedan tog vi bort lösenordsskyddet från shopen, nu är det fritt fram!!! Kommentera gärna om ni kikar in, vore roligt att se/läsa vad ni tycker!!!

6 kommentarer:

 1. GRATTIS till att din dröm går i uppfyllelse! Nu ska jag genast botanisera runt i Garnstugan :)

  SvaraRadera
 2. GRATTIS! Så roligt att drömmar slår in! Kom ihåg att jag INTE får beställa mera garn för jag har redan så stort lager. Jag borde vara svartlistad i alla garnaffärer! :)

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad glad jag blir för din skull! Gillade verkligen utseendet på shoppen, misstänker du har mig som kund så småningom =) Som konstruktiv kritik kan nämnas att vissa av bilderna var ordentligt oskarpa, jag vet inte om det har med mina inställningar att göra eller om det är något med bilderna. Lycka till med företaget!
  H: Mia

  SvaraRadera
 4. Onnitteluja!! Hienolta näyttää!! Visiitti sinnepäin taitaa jäädä sinne loppukesään, kovin on kiireistä porukkaa täällä päin. Ollaan yhteyksissä!!

  SvaraRadera
 5. Tack för alla era kommentarer, det värmer :) Och Mia, tack för att du påminde mig om bilderna!! Jag har meilat företaget (det måste vara Shibui knits du menar) och bett om bättre bilder. De har det på gång att leta fram bilder med högre resolution, men tyvärr har jag inte fått dem än. Så tills vidare är det tyvärr de här "dåliga" bilderna som jag har på shopen. Om jag inte börjar få bilderna måste jag säkert fixa dem själv... Konstruktiv krtitik är alltid bra att få!! TACK än en gång, det värmer! Ja SatuU: melkein tuli tippa linssiin kun näin että olit linkittänyt/postannut lankatupa.fi kauppaan sinun blogisi kautta! Ihanaa, kiitos!!! (Sun blogisi kautta oli tullut melkein 50 kävijää lankatuvassa yhden päivän aikana!!)

  SvaraRadera
 6. Det är så roligt att följa andras projekt, kul om jag kunde bidra med något =) Knepigt med bildmaterial och nätet, alltid är det nånting som ska krångla. Har länge gått och drömt om att skaffa lite Shibui-garn, det är ju så härligt. Bara garnbudgeten är i balans igen så vet jag ju var jag får tag i det =)
  H: Mia

  SvaraRadera