onsdag 6 maj 2009

Lycklig!

Åh så skönt det är att kunna skriva det, att man är lycklig på riktigt!! Det är en tid sen jag har kunnat skriva det... Mycket har hänt sen jag skrev sist, och jag tror nästan att det bara är bra saker som har hänt!

Vi har haft gäster från Holland hela förra veckan. Med sig hade de våra tre Holland-favoriter, Sambal mjukost, Bos vruchten Hagel och mocca gourmet coffeepods. Mmmm... Vi hade underbart vackert väder hela tiden, solen sken varje dag och det var riktigt sommarvärme. Vi fick gå till dukat bord och äta underbart god mat som svägerskans fästman tillrett. Vi tittade på foton, mindes, pratade och skrattade tillsammans. Riktigt roligt med andra ord!

Jag har också äntligen kommit igång med mitt företag! Spänningen är näst intill olidlig, allt är så nytt och intressant! Ni ska få se vad det är jag riktigt håller på med så snart som jag har nåt att visa upp... En ledtråd kanske? Ni fick den, i form av en tråd ;)...

Jag fick nyss ett samtal från en obekant nummer. Telefonnummern i min display visade en nummer på ca 10-12 siffror... Jösses, vem av leverantörerna ringer? Och varifrån i världen? Det visade sig att samtalet kom från andra sidan jorden, från USA... Jaiks! Jag har ju talat engelska mesta delen av förra veckan, men ändå kändes det som om att jag hade gröt i munnen :D Nå, jag gjorde mig förstådd i alla fall ;)

Stickat har jag nog, men inte så mycket, har helt enkelt inte hunnit. Jag nöter på med min ljusgröna bambu FLS (det redde ut sig med storlek/maskantal), min mammas djupblå Birch sjal får sig ett varv nu och då. Diagonal lace sockorna ligger på köksbänken, på samma ställe där jag satte dem efter att jag rivit upp. Misstänker att hela sockan rivs upp, jag tror jag måste börja på nytt med mindre stickor, den känns lite för vid som det är nu. Ingen vits att sticka "fel" då man vet om det... Jag har nystat garn för en sjal, men det blir nog först tills efter mammas sjal är klar. Hon fyller år den 1.6 så jag har ju lite tid kvar på mig att sticka den... Om jag inte hinner bli klar så får hon åtminstone se den då...

Nu ska jag packa bort alla kataloger och varuprover från köksbordet och gå och knyta mig. Ska försöka bättra mig och komma till skott med att fotografera min röda FLS snart. Måste få er åsikt om jag borde kontakta Novita (tillverkaren) ang. garnet... Garnet har blivit så noppigt och luddigt efter kort tids användning, ska det få vara så?? Nå, jag återkommer om det senare...

Natti natt!

3 kommentarer:

 1. Så spännande det låter med ditt företag. Lycka till!
  Och så glad man blir då man får läsa att du är lycklig.
  Själv kan jag också skatta mig lycklig för fram till årsskiftet har jag åtminstone 100% jobb; 40% hos ena arbetsgivaren och 60% hos den andra. Och det med 60% fortsätter ända till 31.7.2010.
  Jag har inte börjat på de där lace sockorna ännu. Har pynjat med annat. Tänkte för övrigt få ordning på mina ufon den här månaden. Få se hur det går för förra veckan satte jag redan upp två nya stickningar! :)

  SvaraRadera
 2. Ja det riktigt lyste om dig när vi träffades!! Kram!// Mary

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för att positivt och att höra dig så glad.

  Kram

  SvaraRadera