lördag 18 oktober 2008

Äntligen blått - Vihdoinkin sinistä

Lite konstig rubrik kanske eftersom blått inte är en av mina favoritfärger... Men en av mina svägerskor älskar blått!!

Jag har redan i slutet av augusti fått Candle flame sjalen färdigstickad, alla trådar fästa... Men av nån anledning har jag inte orkat blocka den innan nu... Helt plötsligt, en lördagkväll då båda barnen är och sover över hos sina kompisar, då infinner sig inspirationen!! Så nu ligger den blockad i badrummet! Så snart kan jag bocka av en julklapp från listan :)Ehkä pikkasen kummalinen otsikko kun sininen ei ole yksi lempiväreistäni (en siis tykkää sinisestä)... Mutta toinen kälyistäni rakastaa sinistä!!

Jo elokuun loppupuolella sain Candle flame huivin kudottua valmiiksi, jopa päättelin kaikki langat... Mutta jostain syystä en ole jaksanut blokata sitä ennen kuin nyt... Siis lauantai iltana, kun molemmat lapset on kavereitten luona yökylässä, silloin inspis iskee!! Joten nyt huivi on kylppärissä blokattuna! Eli pian voin yhden joululahjan poistaa listalta :)

4 kommentarer:

 1. Den ser jättefin ut!

  Jag har försökt mig på att sticka en mössa igår/idag. Garnet tog slut innan mössan var tillräckligt "lång", så den blev ... kort sagt inte så snygg ;)

  SvaraRadera
 2. Lena: Vad hade du för garn? Om du inte får tag i mera, så kan jag se om jag skulle ha nåt i mina gömmor som du kan använda! Jag har annars hittat påsen som jag har packat åt dig för ett halvt år sedan, kanske vi skulle träffas över en kaffe nån gång??

  SvaraRadera
 3. Jag har redan tagit ihop o avslutat mössan, så den får nog vara som den är. Om det är riktigt, riktigt mörkt kanske jag kan använda den ;) Men tack för erbjudandet!

  Ja, en kaffe låter trevligt, det ska vi!

  SvaraRadera