torsdag 21 augusti 2008

Radera inlägg?

?? Jag försökte radera ett inlägg, men det tycks inte gå? Jag hade testat sätta in en bild och efter att jag fick den att fungera, försökte jag radera hela inlägget, men se nej?

Yritin poistaa koko teksti mutta jostain syystä tämä ei poistu kokonaan?? Mulla oli ongelmia tuon sukkasato napin kanssa, liitin sen tähän tekstin perään ensin, mutta kun sain sen toimimaan halutulla tavalla, yritin siis turhaan poistaa tämä kirjoitus?

4 kommentarer:

 1. Tulin kurkkaamaan nappiasiaa, kun en huomannut eilen kysyä, yrititkö siirtää nappia tekstiin vai sivupalkkiin. Siellä se kuitenkin on, hyvä!

  Etkö saa kirjoitusta pois tekstiluettelon Poista-napilla?

  SvaraRadera
 2. Ööh?? Taidanpa olla hidasta sorttia ;) Mikä poista nappi? En sitten millään löydä semmosita nappia! Ainoastaan kirjoituksen alla oleva edit työkalu millä pääsee itse kirjoitus ruutuun... Sieltäkään ei löydä poista mistään?? Eli kun sinulla tätä kokemusta blogspotista on enemmän, voisitko hitaampaa neuvoa?! ;D

  SvaraRadera
 3. Neuvon suomeksi, kun ruotsini on niin ruosteessa ;-)
  Pääset bloggerin tekstivalikkoon, siis muokkaamaan tai poistamaan tekstejä, kun oman blogisi ollessa avoinna klikkaat oikealla ylhäällä olevaa sanaa MUOKKAA. Sitten aukeaa sivu, jonka vasemmassa yläkulmassa lukee sana TEKSTIT. Klikkaa sitä niin tekstivalikko aukeaa!!

  Olet sydämellisesti tervetullut tapaamisiimme Kokkolaan!!!

  SvaraRadera
 4. Niin, sinulla nuo linkit on tietysti ruotsiksi, mutta eiköhän ne samoista paikoista löydy!!

  SvaraRadera