fredag 29 augusti 2008

Stickcafé

Äntligen blev det av! Som jag har avundats alla som har ett stickcafé på sin hemort! Nej, fortfarande ordnas inget här i min stad men igår packade jag och dottern stickningarna i väskan och for till ett stickcafé i Kokkola... Spännande!! Det var riktigt roligt! Ca 13 stickerskor på plats, roligt att kunna sätta sig ner med "likasinnade"! Själv har jag bara en väninna som stickar, henne träffar jag för tillfället inte så ofta (snart flyttar hon till samma stad som jag så då får det blir ändring på det!) När vi sen fick njuta av härliga våfflor var ju kvällen perfekt!! Före caféet var jag och dottern och fyndade garn på Mini-mani och Anttila. Jag köpte 3 nystan Novita Palma, 2 nystan Novita Mambo och 3 nystan Novita cloud (tror jag det var i alla fall ;)). Jag sätter in bilder sen när jag fotat det, kan hända det blir först nästa vecka. Idag efter jobbet far vi iväg med husvagnen. Vi ska till gubbens mormor i östra Finland. Så, ha en bra helg!!

Edit: Kollade påsen med Novita nyheterna... Det var Stone jag köpt...

Vihdoinkin!! Kyllä on käynyt kaikkia kateeksi joilla on oma neulekahvila omalla paikkakunnalla!! Ei, vieläkään ei minun kaupungissani tällaisia järjestetä... Nå, eilen pakkaattiin tyttäreni kanssa kutomislaukkumme ja suunnattiin Kokkolaan. Ensin käytiin lankaostoksilla, Mini-manista löytyi alekorista Palmaa ja Mamboa. Anttilasta ostin Novitan uutuslankaa, Cloud. Lankaosastolle kun tultiin, näin SatuH (http://satumh.vuodatus.net/) ihailemassa samoja lankoja... Jostain syystä tuli hirveän ujo olo, en käynyt sanomassa että tunnistin hänet :D Nå, sainpa helssattua sitten kahvilassa ;) Ihanaa tällainen neulekahvila! Minulla ei ole montaa neulovaa ystävää (jopa 1 ystävä!!)... Hän muuttaa pian samalle paikkakunnalle, silloin pitää järjestää omat treffit ;) Mutta mitä sen ihanempaa kun istua alas, kahvin ja vohvelin kera, ja kutoa ja keskustella samaan aikaan! Oikein mukavaa oli, kiitokset vielä että saatiin tulla!!

Edit: Tarkistin tuon uutuuslangan, olinkin ostanut Stone lankaa....

4 kommentarer:

  1. Hei vaan!! Ja tosi kiva kun pääsitte tulemaan! Paljon ei kyllä ehditty juttelemaan (vielä) mutta toivottavasti pääset toistekin!!
    (minä olen se toinen Satu, jolla oli käsi paketissa...)

    SvaraRadera
  2. nyt löysin tänne sun varsinaiseen neuleblogiin, sinne toiseen menin eilen ravelrylinkin kautta. laitahan tämä blogilistalle niin on helpompaa seurata? :) niin ja ei se mitään, sekaannuksia sattuu, ei oo eka kerta kun mut ja toinen satu sekotetaan keskenään. :)

    SvaraRadera
  3. Oi, neuletapaaminen! Itse vaan olen niin ujo moisiin menemään, mutta kivaahan se olisi uskaltautua.
    Ja ettäkö on värjäyssuunnitelmia.. Hmm, pitää pistää muistiin! :D Mukavaa viikonloppua!

    SvaraRadera
  4. Ja visst är det kul med stickcafé när man får frossa i sitt favoritsamtalsämne utan att nån tröttnar :) Men jag tänkte också sådär synd att det inte finns nåt här där jag bor, men så startade jag ett stickcafé och det har blivit en succe med massor med folk som kommer. Om du sätter upp lite lappar och frågar på nåt café så ska du se att samma sak händer för dig!

    SvaraRadera