fredag 19 juni 2015

Mera garn och garnmys

Förra veckan styrde jag åter kosan mot Helsingfors. Denna gång besökte jag Taste of Helsingfors och Pop up Österbotten, mycket värda sina besök bägge två.

På tåget stickade jag vidare på min Marin, utan nån kvinna stirrandes på mig, skönt.
Efter att jag besökt båda tillställningarna fann jag mig med två-tre timmar innan tåget skulle gå. Vad skulle du göra då? Antar precis som jag, besöka Snurre :)

Lite garn kom jag hem med. Det gröna ska eventuellt bli en Still light tunic av Veera Välimäki och det gula är en present. Ljuvliga garn båda två!


Älskar smultronen som växer i fina krukor i deras skyltfönster!Sen kom lördagen och med den den internationella sticka-publikt dagen. Vi var lite så där måttligt publika, vi satt inne i herrgården och stickade. Av nån anledning fick jag inte fotat hela gänget, här är dom som satt framför mig.
Största överraskningen var att Airi, i mitten i bilden nedan, kom på stickträffen! Hon körde 300 km, enkel väg, för att vara med!! Mitt hjärta tog ett glädjeskutt när jag såg henne komma upp för trappan. Oli niiiiin ihanaa, kun tulit Airi!!
Jag fick fäst trådarna i ett par sockor, det andra paret väntar fortfarande på sin nål.
Nu är det midsommar och jag ska åka och handla. Efter det installerar jag mig på Juthbacka camping där jag kommer att spendera hela helgen. Har laddat med stickväska, iPad, kaffe och godis så månne det inte ska gå ;) Glad midsommar på er, ta hand om er!2 kommentarer:

  1. Olit kyllä todella yllättynyt enkä muista koska olisin yhtä pitkää halausta saanut :)
    Oli mukavaa jälleen neuloa yhdessä. Syksyn juhlaleirillä nähdään viimeistään. Mukavaa kesää!

    SvaraRadera