måndag 24 juni 2013

Dårskapssammanfattning

Hej på er! Jag har överlevt operationen ;) Allt gick väl, stannade på sjukhuset en natt för observation. Hade efterkontroll morgonen efter op så det var lika så bra att stanna där. Mitt högra öga är svullet och illrött, men jag ser framsteg varje dag. Svullnaden går sakta ner, snart kan man se det vita i ögat igen :) Energin har varit på ett minimum efter op, nåt jag inte hade tänkt på innan. Narkosen gjorde att jag sov i två dygn!

Sommarnattens dårskap pågick ju till den 23.6, jag vill gärna få alla projekt påbörjade innan deadline så jag satte upp flera stickningar den 22.6. Inte mycket mer än det, några få varv och så vila, vila. Sakteliga börjar orken återvända, trots att jag inte är på långt när mitt gamla jag. Jag har virkat rutorna till filten, som också är en del i dårskapen, igår, har bara 5 rutor kvar så kan jag börja sammanfoga rutorna till en filt.

Bilder på allt detta kommer, jag överför bilderna från telefonen vid nåt skede.

4 kommentarer:

 1. Men stackare du, jaga vet nog inte riktigt vad som hänt dig, men operation låter jobbigt! Försök att ta det vackert och låta kraft och energi och lust komma i eget tempo!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har opererat mitt högra öga pga. skelning. Ögat blev flyttat 7 mm (!!) så det behövdes :)

   Radera
 2. Men visst var det väl 22 projekt som skulle påbörjas? Eller har jag missat ett sista?

  Skönt att operationen gick bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det var 22 projekt man skulle starta men man hade till den 23.6 på sig :)

   Radera