söndag 7 april 2013

Stickläger, söndag

Söndagsfrukost, my kind of frukost :)

Ännu hinner vi sticka...


Och lite zonterapi hinns det också med...
Kocken, som nästan var utan grytlappar när vi kom, fick två sprillans nya före vi for hem :) Den här har Pia dubbelstickat och sen virkat en kant runtom. Blev mycket uppskattat.
En gammal sticktant ;) :D (lägerskämt...)
Djupa diskussioner.
Visdom.Vi blev alla rörda över utställningen Kalevi och hans fru gjort. Kalevis mamma, damen på fotot, har stickat hundratals, om inte tusentals, sockor under sin livsid, här är en samling vackra sockor.
Stickkorgen var pricken över i:et.

Sista lunchen.Den eminenta kocken.Till lunch hade han förberett grisfilé i kantarell- och murkelsås med rosépeppar, gräddpotatis och grönsakgratäng. Till efterrätt fick vi pannkaka med vispgrädde. Nomnomnom...
Väl hemma vid tretiden hade jag en som var extra glad att jag var hemma. Vilma somnade på min mage, själv sov jag också i över en timme :)
Vi spikade genast på fredag datum för höstens stickläger! Ännu är det osäkert om vi förlänger lägret med en dag, dvs. att vi åker ut till Hunurijärvi redan på torsdag. Lägret ordnas alltså 19 el 20-22.9.2013! Alla intresserade kan redan nu anmäla sig genom att maila mig på info(at)garnstugan(dot)fi. 

1 kommentar:

  1. Tusen tack för helgen!!! Oooh, men lever länge med det här.. :)

    <3

    SvaraRadera