söndag 24 mars 2013

Sticklägerinfo!

Sammanfattar här alla inlägg jag skrivit om lägret, så har man bara ett inlägg att leta efter, om man vill ha information :)

Första inlägget går att läsa här. Här finns bilder från Hunurijärvi + all praktisk information man behöver.

Sen var jag själv ut till Hunurijärvi och förundrades över hur vackert där är. Här kan du läsa, och framför allt titta på massor med bilder.

Sticklägret dag för dag, hur schemat kommer att se ut, läs mer här.

Sponsorlistan, med sponsorer som bidragit till den generösa goodiebagen, finns här. Man ska alltså anmäla sig till hela helgen för att få en goodiebag.
Rent praktiskt om helgen... Vi kommer att träffas i Härmä på fredag eftermiddag, ca kl 16.00. Jag ska imorgon ringa kocken och kolla när han har middagen färdig, så den här tiden fastställs under morgondagen. Det är bra om vi kan komma lite tidigare för att inkvartera oss i stugorna. Själv kommer jag att vara på plats från tidig förmiddag. Om maten kan jag säga att det blir husmanskost, mycket god sådan! Han är enormt duktig, Torsten som är kocken. Han har komponerat en mycket god menu åt oss! Efterrätter blir det, vi måste ju lyxa till det lite ;) Jag kan återkomma om mer exakt menu imorgon.

I stugorna finns handdukar och lakan så dessa behöver man inte ha med sig. Om du vill gå och promenera så packa med lämplig utrustning. Annars är det bekvämt som gäller, inga festkläder behövs ;)

I handarbetsväg så är det upp till var och en att ta med sig det man vill sticka/virka. Ta med garn, stickor, böcker, mönster, halvfärdiga projekt, nåt fint du vill visa, nåt du har planerat att riva upp för att sticka nåt annat utav.... Helt fritt fram alltså! För den som så vill, så kommer jag att ha med mig Garnstugan, så det kommer att säljas garn, stickor och mönster på plats. Meddela gärna om det är nåt speciellt du vill att jag ska ta med mig, jag kommer inte att ha möjlighet att ta med mig hela shopen :)


2 kommentarer:

  1. Oj så gärna jag skulle vara med...men vägen är för lång! Kollade just att jag bor 500 km från lägerorten:)H.Tilda

    SvaraRadera
  2. Men Tilda, kom med tåg! Du kan stiga av i Kauhava så hämtar vi dig där! ;)

    / Mikaela

    SvaraRadera