måndag 23 juli 2012

Paket!!!

Oj oj så jag blir bortskämd ;) När jag kom hem från jobbet idag hade jag ett paket på trappan. Det var Annika som hade lämnat mitt paket i Garn & choklad-bytet! Vi är vänner sen tidigare vilket gjorde att det blev fullträff! Garnet är sååå jag :) Ska sticka traditionella, långskaftade gummistövelsockor utav det här garnet till mig själv :)
I paketet fanns också choklad, mmmm. Inte bara en, utan två plattor mörk choklad. Kaffet droppar precis klart i bryggaren, så fort jag uppdaterat bloggen ska jag njuta av chokladen. Annika satte också med 6 påsar Kool aid så nu kan jag färga saft-garn! Jag har testat att färga tidigare, alltid lika roligt. Annika är en hejare på att göra markörer, i paketet fanns också 6 st markörer som man även kan använda som flyttbara markörer tack vare låset i ena änden, fiffigt! Dom kommer jag att ha mycket användning utav :) Tack snälla Annika!Vilma, bara för att <3

Och så ett paket som jag fick redan i början av juli... Skäms att jag inte bloggat om detta tidigare, vet inte hur jag inte hunnit/tagit mig tid... Har väl stickat och jobbat för mycket ;)
Nåväl. I det paketet låg 4 nystan ullgarn från Iceyarns, precis i min färg, igen! :) Fullträff, med andra ord ;) Jag är osäker om garnet tovar eller inte, tror bestämt det får bli vantar till mig själv inför vintern utav garnet. I paketet låg också ett par stickor i bambu samt en häftig hund-mugg. Bytet var alltså En kopp garn. Tack snälla Susanne för paketet!!1 kommentar:

  1. Kyllä olet saanut ihania paketteja!
    Hienoa, kun ruotsinkielisessä neuleblogimaailmassa kiertää koko ajan niin paljon vaihtoja ja arpajaisia. :)

    SvaraRadera