tisdag 7 februari 2012

Offe & Artesano

Tiden rinner iväg från mig, hinner inte blogga så ofta som jag skulle vilja... Jag måste sätta mig in i hur jag bloggar från min iPhone, då vore det mycket enklare. Råd, anyone?

Jag har idag packat upp en stor, härlig låda fylld med Superwash merino från Artesano, 17 färger är nu uppdaterade till webshopen. Jag har flera favoriter bland färgerna, här är "några"...
Själv har jag äntligen satt stickorna i en Offe :) Jag har velat sticka den här sen jag fick mönstret på sticklägret i Pålänge. Jag har planer på en Offe i växtfärgat garn också, men den måste vänta till sommaren då det garnet måste tvättas först. Den jag nu stickar, stickar jag i Baby alpaca från Bc-garn, chokladbrunt och ljusgrönt. Den blir luftig, tunn och fladdrig, precis som jag vill ha den! Eller ja, för tillfället är den upprepad tillbaka på nystanen, den blev för lång, men innan jag rev upp det såg det bra ut :) På online stickcafé satte jag upp en bild via telefonen, kika in där vetja ;)1 kommentar:

  1. Jag bloggar via en app, Wordpress, eftersom hag har en wordpressblogg. Leta efter blogger på App Store. De borde ha en app för det. Sen kopplar man sin egen blogg mot den. Det kan vara bökigt i början, men borde gå bra sen man loggat in. Nu kan jag ju bara Wordpress, det var inte alltför svårt!

    SvaraRadera