fredag 25 november 2011

Stickläger!

Texten kommer senare ikväll...

Det här är stugan var jag, Ulrika, Therese, Rosie och Johanna sov.
En kass bild på puben och en del av restaurangen Land & strand. Här fick vi underbart god mat i 4 dagar. Det fina med den här restaurangen är att hon inte tillagar mat som inte är i säsong just nu, salladerna var gjorda utav rotfrukter till exempel. Allt görs med hänsyn till miljön och sånt gillar jag!
Jag hade varit duktig och gjort som fröken sa och stickat en provlapp för min uppifrånochner-kofta :)
En del av de uppifrånochner-koftor som Ulrika har stickat hade hon med sig så man skulle få se olika alternativ...
Fina härliga Ulrika <3
Rosie har nu i höst köpt Garn och textilhuset i Arvidsjaur, hon hade med sig en hel massa finfina garner och knappar :)
Sonja från Norge stickar på en blå Ugglesjal. Garnet köpte hon utav mig ifjol på lägret ;) Jag har idag köpt mönstret till den kofta som hon har på sig, Peasy. Har Felted tweed i härligt grön färg som vill bli just denna kofta :)Stickning pågår ;)
Början på min kofta, stickar i ljuuuligt blå petrolfärgad Cascade.
I det kompendie vi fick när vi kom till lägret fanns mönster till en mössa. Den stickade jag under lägret i härliga Juvel, ett garn från Schachenmayr som jag kommer att ta in till garnstugan...
Jannika påbörjade ett par sockor från tån och upp...
Sonja igen, den här gången iklädd en underbar tröja som hon stickat i Wollmeise.
Regina stickar också en kofta uppifrån och ner, en med snöflingor :)Mer uppifrån och ner... Hon kom nog längst på sin kofta utav oss alla, kroppen halvvägs och en ärm!
Mmm, vilken färgkombination!
Sista dagen, fina Ulrika tänker på sin rallysnubbe, kan jag tro ;)
Lovikkavantar stickades i rasande fart, inte undra på att jag inte fick skärpa på bilden!! ;)Vårt stickade konstverk som överräcktes på söndag. Nu hänger den/det på väggen i restaurangen. Blev riktigt fin :) Pinnarna har jag och Therese plockat på en av våra vandringsfärder under helgen :)
Min kofta växer...
Rosie stickar vidare på sin kofta...Therese i djup koncentration :)

Ja, vad kan man säga? Lägret var underbart med mycket trevlig samvaro, härligt umgänge, fina garner, mycket stickning och planering. Ser redan nu farm emot nästa år och nästa läger! Stor kram till Ulrika som ordnar dessa härliga läger :)

2 kommentarer:

  1. Voi kun näyttää kivalta!!

    SvaraRadera
  2. Ser härligt ut! Jag tyckte jag kände igen ett garn på bild 11, är det inte Colinette Jitterbug Lagoon? Massor av garn överallt, skoj skoj!

    SvaraRadera