lördag 29 oktober 2011

EFIT

Bilderna läggs till längst ner hela tiden... Så skrolla neråt så hittar du det mest aktuella :)


Jag har missat flera gånger, men nu ska jag vara med igen!

Min morgon började "redan" klockan 9.30, härligt med sovmorgon! Jag drack kaffe och läste bloggar. Via Ulrikas blogg märkte jag att det är dags för EFIT!!

Kl 11.05

Tar med hunden och går på en promenad i det vackra höstvädret. Saknar snö, dock...

En bonusbild på vår vackra kyrka, Pedersöre kyrka. Här har jag varit på bröllop (inte eget), julkonsert och nu senast sonens konfirmation. På Wikipedia kan man läsa följande: Genom en häftig brand sommaren 1985 förstördes tornspiran och kyrktaket, men kyrkan återställdes och återinvigdes vidadvent 1986.


Kl 12.05


Fortfarande på promenad med Vilma...
Och nej, det gick inte att få bilden rätt väg, trots att den är rätt väg i fotomappen... Blogger krånglar och tar extreeeemt goooood tiiiid på sig att ladda upp bilderna, tar itu med städningen...


Kl 13.05


Krånglar med blogger, fick inte sparat bilden på datorn, tar paus, återkommer med fler efitbilder under dagens lopp...


Kl 14.05


Då städade jag vardagsrummet. Har både vita och grå överdrag till vår Ektorp-soffa, nu är det dags för det grå...
Kl 15.05


Sitter vid datorn och försöker få upp admin-sidan till garnstugan.fi men den verkar ligga nera :/ Trött, tar en powernap.
I väntan på att bilden skulle laddas upp hann jag hämta en mandarin, skala den, slänga bort den då den var rutten, hämta en till, skala den, äta den, tvätta händerna, torka damm i vardagsrummet (med Snowpatrol och Chasing cars skrålande ur högtalarna), dammsuga vardagsrummet och sovrummet. Jodå, blogger krånglar.


Kl 16.05


Äter en pepparkaka. Åker med sonen till stan för att inhandla en vinterjacka och mera pepparkakor :)
Kl 17.05 och 18.05


Då var jag och sonen och shoppade. Vi avslutade eftermiddagen med mat vid McDonalds, för min del är det mycket länge sen sist. Vi åt till och med efterätt....

Kl 19.05


Tömmer tvättmaskinen på de vita överdragen till soffan och sätter på maskinen igen, denna gång med våra lakan.

Återigen får ni vända huvudet till höger... Ska kolla upp det där med Wordpress jag fick tips om i kommentarerna, så här kan man ju inte ha det ;) Och texten blev superliten, trots att jag inte valt det... Argh...

3 kommentarer:

 1. Jobbigt när det krånglar! Hoppas att det löser sig så att vi får se lite fler bilder.

  SvaraRadera
 2. Men vad kul att jag hittade hit. Tack EFIT för det. Ska genast tipsa en vän som älskar att sticka om din blogg. (själv virkar jag mest men det talar jag inte så högt om, mina projekt brukar ha en förmåga att dra ut på tiden...)

  SvaraRadera
 3. Kikar in på din EFITdag
  rekommenderar att du byter till wordpress, det finns också information om hur man för över hela bloggen i deras FAQ, så slipper du allt krångel med uppladdningar osv :-)

  SvaraRadera