torsdag 4 mars 2010

Vår i luften?

Nej, inte om man tittar dit ut... Det snöar, har gjort det hela senaste vecka nu. I tisdags tog vi bort snön från taket, vi har nu flera kubik snö runt huset... Vi får skotta snö varje dag, flera gånger om dagen. Problemet är att det inte finns nånstans att sätta snön längre! Alla drivor är så höga så man orkar inte få upp snön över kanten!

Tur då att man kan hållas inomhus och få lite vårkänslor :) I går natt, efter att jag tagit 20 hårnålar ur håret och konstaterat att jag måste tvätta håret för att kunna sätta huvudet på kudden och således satt och väntade på att håret skulle torka, stickade jag klart mina mars sockor. Vår så det förslår om färgen! :) De ligger nu på badrumsgolvet och blockas...
Även på köksbordet har vi lite vårkänsla... En bukett vackra tulpaner, underbar färg! Konstaterar åter att jag inte kan fotografera, jag skakar så på handen, alla bilder blir så ostadiga! Men jag delar med mig i alla fall :)

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig vårfärg! Snygga sockor.

    Monica

    SvaraRadera
  2. Härligt! Fram med vårkänslorna. Man får hjälpa till när snön ligger i drivor utanför dörren. Perfekt med vårgröna sockor då!

    SvaraRadera