tisdag 30 mars 2010

Möss svansar :)

Jag hade tänkt spara detta inlägg nummer 300 för Swallowtail sjalen som legat färdig i en vecka nu... Eller färdig och färdig, den är oblockad och trådarna är inte heller fästa... Men snart så! ;)

Jag var på vävkurs igår och vävde som om livet hängde på det ;) Ville ju få hem mina nya fina påskmattor!! :D Och se, det lönade sig! Jag kom hem med 2 gångmattor, vävda i tuskaft och nåt som heter just det, möss svansar?! Vet inte vad tekniken heter på riktigt... Men nöjd är jag! Det här är den längre, jag har en till kortare också som ska vara i köket, ni får se bilder på den sen då den är på plats... Måste göra påskstädningen innan de åker på golvet, nu är den bara utplacerad så jag skulle få tagit lite bilder... Och Vilma, hon älskar mina mattor!! Hon är alltid med då jag knyter fransar :D Spännande kanske, vad vet jag :)2 kommentarer:

  1. Kauniita mattoja!!! Ja suloinen Vilma... rapsutuksia ja terkkuja meidän riiviöltä!!

    SvaraRadera
  2. Vad spännande det ska bli att få se din swallowtail!
    Ang. Voddler: Just nu går det bara att använda i Sverige med det står på hemsidan att det ska komma i de nordiska länderna under våren. Jag hoppas på Frankrike också förstås. =)
    (Det går ju att ha en inloggning i väntan på att det ska fungera)

    SvaraRadera