måndag 1 februari 2010

Babyskallra

Ikväll hade jag besök av en bloggvän... Jag kände henne inte sen tidigare, men när hon åkte hem kändes det som en gammal vän varit här :) Är det inte konstigt?! Med vissa funkar det helt enkelt :) Vår intresse för handarbete förenar, härligt... Hon stickade och jag virkade... Hon hjälpte mig och jag henne, perfekt!! Så ett stort tack till dig för all hjälp och för säkerhetsögonen!

Vad jag virkade? En babyskallra, förstås! Har på känn att jag kommer att skämma bort det lilla fadderbarnet ;)Garnet jag har virkat med är Schachenmayr's Catania, 100 % bomull. Perfekt till virkning, tycker jag!

5 kommentarer:

 1. Gud vilken söt!
  Finns det något mönster kanske? ;)

  SvaraRadera
 2. Knit A Little: Mönstret till denna tog jag ur en bok som min väninna hade med sig... Men egentligen är det inte så svårt, sist och slutligen... Virka först 45 kedjemaskor, eller vad det nu heter ;) Slut till en ring, utan att tvinna tråden, med en smygmaaska. Virka sen fasta maskor i ringen i ca 15 varv. Vik sen ihop det hela och sy fast till en donut. Stoppa under tiden du syr, annars får du inte in stoppningen. Virka sen ett huvud, går att ta vilket basmönster som helst. Sy fast huvudet på ringen, klart!! Svårare än så var det inte :D

  SvaraRadera
 3. Ihana lelu pikkuiselle!!!!

  SvaraRadera
 4. Gullig!
  Fadderbarn SKA skämmas bort :)

  SvaraRadera
 5. men vad söt :)

  hittade hit via stickamera.se och kikade lite hos dig.

  kika gärna in hos mig, har nyligen startat min pysselblogg så det kommer mera efter hand.

  hälsningar Anna

  SvaraRadera