söndag 18 oktober 2009

Ihanaa postia!!

Viime viikolla hain siis postista Snyyni lähettämä paketti!! Mitäh ihmettä? Luulin kirjan jonka sain syntymäpäivänä olevan lokakuun paketti!! Ihanaa siis saada pakettikortti kotiin :)

Paketin kun sain huomasin heti kuinka painava se oli. Eihä tässä pitänyt monta kiloa lankoja lähettää?? Postikortissakin luki 1,2 kg!! Jaiks! Kotona (joopa joo, ajoin ihan kotiin asti ennen kuin edes yrtitin avata pakettia :D ) ja ryntäsin suoraan keittiöön avamaan paketiia. Ja mitähän sieltä löytyikään??No, salkkuhan sieltä löytyi!! Ihana puinen "laukku" missä lukee "Berlin Golden 20th". Kaunis kuin mikä! En tiedä raaskinko käytää mihinkään vai tuleeko koristeeksi... Salkun sisällä oli 2 ihanaa vyyhtiä lenkkimohairlankaa, yhteensä siis 200 grammaa! Ihana väristä, kuvat tietenkään eivät täsmää oikein... Nyt sitten kysyn teiltä, onko kellään hyvää ohjetta tälle langalle? Niin ihanaa on, värit ovat just minua!
Langan lisäksi laukussa oli 2 kelluvaa kynttilää (rakastan kynttilöitä!), suklaalevy tummaa suklaata (nam!) ja pussillinen nappeja upeissa väreissä! Taas nämä värit onnistuivat täysin nappiin (hehe....)! Ja tietenkin kortti, missä snyyni kertoo tästä lähetyksestä. Ei sinun tarvitse olla yhtään huolissasi lähetetyistä paketeistasi! Nämähän ovat kaikki olleet aivan loistavia! Kerta kaikkiaan... Luulenpa melkein, että tunnetkin minut jo entuudestaan ;)KIITOS VIELÄ JA ISO HALI SINULLE!!

4 kommentarer:

 1. Uusimmassa Modassa oli joitain ohjeita lenkkimohairille.

  SvaraRadera
 2. Sny-blogista tulin kurkkimaan :) Voi jee! Upea paketti! Ja kyl on magee salkku!

  SvaraRadera
 3. Jopas olet upean paketin saanut! :) Tuo laukku on tosi hieno!

  SvaraRadera
 4. Aina välillä harmittaa kun en lähtenyt mukaan sny-kierrokselle... Ihana paketti!! Itsekin olen etsinyt ohjeita lenkkimohairille. Uusimmassa Modassa oli muistaakseni peräti yksi... :/ Kangas-Aitalla oli aikanaan joku kiva lenkkimohair-ponchon tms ohje, löytyisiköhän sitä vielä...

  SvaraRadera