måndag 21 september 2009

Joko joulu tuli??

Matkalla kotiin tänään muistelin snyyni eilistä kommenttia... Postia tänään tiedossa :) Vilkailin postiluukulle päin kun ajoin pihaan, ei ainakaan näkynyt mitään... Mutta löytyihän sieltä postikortti!! Äkkiä ojensin ruokakassin tyttärelle ja kerroin että on pakko mennä edes takaisin kaupungissa käymään... Ajoin siis suoraan postiin, en edes ehtinyt vaihtaa työvaatteitani pois ;)
Postissa jouduin odottamaan, tiestysti.. On se kumma kun tulee postiin sisälle ja siellä on kaksi myyjää ja kaksi asiakasta... Salaa yritän tutkia onkohan näillä asiakkailla pitkiäkin asioita, mihin jonoon kanattaa mennä... Pysähdyin ensimmäiselle kassalle... Sen aikana kun odottelin vuoroani, toisen kassan myyjä kerkesi palvella kolme asiakasta!! Ja nämä uudet asiakkaat, jotka olivat minun jälkeen tullut sisälle, ne vain meni suoraan tiskille!! Hej hallooo!!! Minähän täällä odottelen erittäin tärkeää postia!! Höh ja pöh, meni siis tovi mutta sain vihdoinkin kouraani sinisen Unikko laatikon!! Jippii!!

Autoon kun pääsin aloin heti avaimen avulla aukaisemaan pakettia... Lähellä naamaa piti tietysti pitää pakettia, pitihän minun nähdä mihin sitä avainta tyrkkään!! Sitten havahduin... Minun vasemmalla ja oikealla puolella oli autoja parkkeerattu... Kummassakin autoissa istuvat henkilöt hymyilivät leveästi minulle... No, siis nauroivat!!!!! Kehtaavat ;) Ajoin kotiin päin, meinasin vielä ajaa auto sivuun ja sammuttaa virta jotta saisin "veitseni" käyttöön... En sitten kehdannut, joten kotiin asti ajoin...Ja kuin sain paketin auki... Iiiiiihanaaaaaa!! Aivan upea paketti!!! Sisältä löysin ensin kirjeen, sen alla paperipussi mihin oli pakattu Ritterstportin tummaa suklaata (eilen viimeksi sanoin ukolle et kyllä nyt maistuisi tumma suklaa!!) ja neljä erimakuista teepussia (kokeilen heti kudontakurssin jälkeen!). Pussin alla oli kankainen pussi missä on koivunlehtiä, saunaveteen kun laittaa likomaan tuoksuu koivulle koko sauna!! Ja sitten ne langat... 2 kerää Omaghi Filati Superkid lankaa, mohairia enimmäkseen. Upean tuntuista ja minulle uusi tuttavuus! Ja kun käänsin kerän "nurin päin", siis vyöte pöydälle päin, huomasin että kerä on ihan kukan näköinen!! Kaunista :) Ja vielä, niin kuin piste i:n päälle, vyyhti Mokkasukka lankaa, väri Viisas!! Näistä tulee itselleni sukat, ohjetta pitää vielä hakea... Viimeisessä KnittyFall09 "nettilehdessä" oli hieno sukkaohje (olen pistänyt linkin jo aikaisemmin...), sitä voisi ehkä kokeilla... Siis ihan nappiin mun värit!!! Rakas Snyyni, pakettisi oli aivan täydellinen!! 10+ :D
KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS JA VIELÄ KIITOS :D
Jag har alltså fått mitt första hemlispaket :) Ett underbart paket med härliga garn!! Tusen tack till min hemliga vän!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar