tisdag 11 augusti 2009

Stash!!

Idag återgår vi till rutinerna här i vår lilla stad. Skolorna börjar nämligen idag... Sonen var märkbart lite nervös igår kväll fastän han inte medgav det :) Dottern däremot sa rakt ut att det kändes lite pirrigt. Hoppas de får en bra dag, båda två.

Jag har semeste ännu denna vecka. Idag mot kvällen får jag stickigt besök då Keskipohjanmaan Neuleystävät kommer hit på besök. Allt garn ska jag plocka fram ur Garnstugan så det blir fritt fram att klappa, krama och inspireras. Ska baka nåt gott också, har jag tänkt. Hoppas bara att vädret håller i sig och det inte börjar regna som det var tal om på tv igår kväll... Har ju tänkt vi ska kunna dricka kaffet där ute... Nå, vi löser det på nåt sätt...

Jag har ju under semestern införskaffat lite mer garn... Inte ännu heller har jag tillräckligt :) För titta på det här, det gör att man tappar andan (och fattningen)!!! Skulle det inte vara underbart att ha sin egen privata garnaffär i sitt eget hus!!

Bilden har jag kopierat diret från hennes blogg....

3 kommentarer:

 1. Inte mycket mera man kan säga än: Åh Gud! Detta måtte vara en garnomans paradis.
  När blir garnsamlandet en mani eller last?
  Hoppas du/ni får en solig och trevlig kväll.

  SvaraRadera
 2. Kiitos Sinulle ja koko perheellesi, kun saimme tulla käymään. Ihanuuksia oli montaa sorttia, silmäniloa ja käsinkosketeltavaakin. Ja herkkuja!!
  Kyllä meidän kelpasi....
  KIITOKSIA!! TACKAR!!

  Ps. Erikoisterkut suloiselle Vilmalle!!

  SvaraRadera
 3. En garngalens våta dröm om uttrycket tillåts.

  SvaraRadera